Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle kapcsolat ha egyenlőre csak barátságot tud nyújtani?
A srác akibe szerelmes vagyok azt mondta hogy a jelenlegi helyzetben csak barátságot tud nyújtani. Reménykedhetem?
Azt mondja, jól érzi magát velem meg szeretne találkozni is. Meg azt is mondta tetszem is neki.
Mit tegyek? Hogy érjem el hogy ő is akarjon? Vagy hagyjam?
Diána 25
beszélgess vele az érzelmeiről, miért érzi ezt stb és beléd fog szeretni a beszélgetések közben.
egy zárkózott pali könnyen beleszeret egy lányba ha érzi, hogy biztonságban vannak az érzelmei és elfogadásra kerülnek. ha jól nyomod 1 hónap se kell.
csak beszélgessetek.
köszönöm szépen igyekezni fogok. És nagyon reménykedni.
Igen ő zárkózott srác.
de az igyekezeted ne toroljon türelmetlenségbe.
ha sietteted akkor szépen bezáródik a lélekkönyv és nem fogod lapozgatni:)
az intimitáshoz türelem és figyelem kell.
a mai világban pont ez a kettő van eltűnőben.
Igen, semmiképp nem fogom lerohanni, megcsókolni stb.
Most megvárom míg keressen és ő hívjon el. Mert ha én elhívom azzal nem leszek közelebb mert ugye én nagyon akarom őt látni, de ha ő keres meg azzal, hogy látni akar (ami ugye lehet jóval később lesz mint amit én szeretnék akkor nő az esély)
Vagy ezt rosszul látom??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!