Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok itt miért tagadják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok itt miért tagadják a statisztikákat, hogy a nőknek (jó-jó a velvet, az blikk, de lehet benne valami) igenis fontosabb lett az elmúlt években a férfiak külseje, mint fordított esetben a férfiak szemében egy nő megjelenése?

Figyelt kérdés

Mi okozta ezt a változást?

[link]

2014. jan. 30. 18:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor meg mi a kérdés? Ha épeszű ember ad erre, akkor mik a további kérdéseid? Mi legyen még? Mert nekem ez untig elég, sőt, mindig arra kérem a pasimat, h NE borotválkozzon, mert nekem úgy jobban bejön.

Szerencsére nem Magyarországon lakok, hogy páwákat kelljen nézegetnem, felénk még vannak férfias pasik :D

2014. jan. 30. 19:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha tanultál volna szociológiát, akkor tudnád h egyik statisztika se kőbe vésett igazság.... és főleg h velvetről van :D omg..
2014. jan. 30. 19:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Egy időben vettem a jobbnál-jobb ruhákat, hogy tetszem a nőknek. De ez sem érdekelte őket, csakis az arc számított. Így mára már megkeseredtem.
2014. jan. 30. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak az arc... küldj már egy képet. Egyáltalán próbáltad magadat megismertetni a nőkkel? Vagy csak elmentél egy disco-ba nem tudtad felszedni őket, és ennyi? Próbálj meg értelmes helyeken ismerkedni, hagyd hogy egy nő megismerje milyen is vagy valójában ez rettentően fontos. A ruha meg nem számít főleg nem nekem.
2014. jan. 30. 19:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Már annyira unom.

igen, nekem nagyon fontos a férfi külseje, és legyen ez fontos a férfinak is.

Emellett, ti a szexre mentek, ezért inkább örültök, ha mindenkivel lehet, nekünk meg szűziesnek kell lennünk. Akkor már jó pasi legyen.....

Na, jó kis általánosítás?

2014. jan. 30. 19:19
 16/21 A kérdező kommentje:
Ribi vagy, felszínes, szeretném ha meghalnál még ma, küldök neked átkot.
2014. jan. 30. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
ennél már csak a brit tudósok kutatása lenne hitelesebb:D
2014. jan. 30. 19:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Viszont a cikkből emellett az is kiderül, hogy a nők inkább az átlagnál rondább pasikkal szoktak kezdeni XD hát akkor, problem?
2014. jan. 30. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Szegény kis sértett királyfi, mentem megsajnállak! :'(

Ja, bocs, mégsem! :DDD

Elnézést, hogy mindig is alapelvárás volt, hogy a barátomat kívül-belül szeressem minden egyes porcikájával együtt...

2014. jan. 30. 23:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért ez szvsz eléggé egyénfüggő és korfüggő is. Szóval nem olyan éles ez.

Itt szakember (!) beszél a felcserélt szerepekről:

http://www.youtube.com/watch?v=N4t2tToJ-Qg

2014. febr. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!