Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok itt miért tagadják a statisztikákat, hogy a nőknek (jó-jó a velvet, az blikk, de lehet benne valami) igenis fontosabb lett az elmúlt években a férfiak külseje, mint fordított esetben a férfiak szemében egy nő megjelenése?
Akkor meg mi a kérdés? Ha épeszű ember ad erre, akkor mik a további kérdéseid? Mi legyen még? Mert nekem ez untig elég, sőt, mindig arra kérem a pasimat, h NE borotválkozzon, mert nekem úgy jobban bejön.
Szerencsére nem Magyarországon lakok, hogy páwákat kelljen nézegetnem, felénk még vannak férfias pasik :D
Már annyira unom.
igen, nekem nagyon fontos a férfi külseje, és legyen ez fontos a férfinak is.
Emellett, ti a szexre mentek, ezért inkább örültök, ha mindenkivel lehet, nekünk meg szűziesnek kell lennünk. Akkor már jó pasi legyen.....
Na, jó kis általánosítás?
Szegény kis sértett királyfi, mentem megsajnállak! :'(
Ja, bocs, mégsem! :DDD
Elnézést, hogy mindig is alapelvárás volt, hogy a barátomat kívül-belül szeressem minden egyes porcikájával együtt...
Azért ez szvsz eléggé egyénfüggő és korfüggő is. Szóval nem olyan éles ez.
Itt szakember (!) beszél a felcserélt szerepekről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!