Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézzem neki? 3hétig nem keres? Mennyire komoly ez, és mire kellhetek?
2 hónapja ismerem, beülős helyen jött oda a haverjával hozzám és a barátnőmhöz.
Megismerkedésünk után néhány nappal randiztunk, azóta nem.
Volt eddig is vagy kétszer, hogy kb. egy hétig nem írt(annak ellenére, hogy majd holnap folytatjuk befejezéssel köszönt el..) egyébként 3-4naponta dumáltunk.
Most viszont 3 hét maradt ki!! De már fel is ajánlott egy újabb találkozót.
Nem értem mi volt 3 hétig, most meg egyből találkozót is feldob. Amikor felhoztam neki, hogy régen beszéltünk, akkor egy mikor is? kérdéssel elintézte. Illetve amikor később szóba hoztam, az volt a válasz, hogy én is írhatok(legutóbb kétszer én írtam pedig!!)
Nem tudom elmenjek-e, azért nekem is van önérzetem! Viszont nagyon ritkán tetszik meg nekem valaki, de ő megtetszett..
Egyébként meg többször felajánlotta, hogy menjek át hozzá.. Nem tudom poénból gondolja vagy sem..Mert érdekes, hogy egyszer találkoztunk, ritkán beszélünk, de állandóan áthív. Élőben enm tűnik annak az igazi csajozós pasinak, pedig a leírtakból, én azt gondolnám róla..vagy nem?
én 20 éves lány vagyok, ő 26fiú.
szerintem ő egy muff vadász
és melegen tartja a friss prédát tehát téged
ha átmész valószínű szexet akar aztán csá kislány
Nem hinném, hogy szexen kívül bármi mást szeretne tőled, de még azért sem teper, szóval rajtad kívül is vannak még lányok, akikkel többet-kevesebbet találkozik, stb.
Én a helyedben leráznám és keresnék valakit, aki néz is valamibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!