Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek mi értelme van? (randi)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme van? (randi)

Figyelt kérdés

Mi értelme van annak, ha a pasi a randi után már első nap reggel megkeres, aztán 2 nap múlva egy kicsit (szerintem) megsértődik, merthogy neten sokmindent félreértelmezünk írásban és leírja, hogy emiatt mindent inkább élőben beszéljünk meg!

DE miután ezt leírta, azóta be sem lépett az oldalra és el sem olvasta, h egyáltalán válaszoltam-e valamit.

Most ez akkor mi??

2014. jan. 27. 22:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Félreírok már... szóval azt szeretem, ha nekem udvarol a pasi, és nem én neki :)
2014. jan. 27. 23:00
 12/20 anonim ***** válasza:

na így már értelmesebb :D

bocsi de kicsit gyerekes a felfogásod,ezt arra értem hogy ne sms-t irogass neki mert lehet hogy arra sem fog válaszolni,fogd magad és hívd fel és kérdezd meg( ha felveszi),hogy mi a gondja,lesz fojtatás vagy nem?

mert ha nem akkor keresel mást és kész

hülyén vagy nem hülyén jössz ki ez mellékes,de ha ezt így előadod neki akkor "tökös csaj" leszel és ő fogja hülyén érezni magát;)

2014. jan. 27. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:

A pasi meg azt szeretné hogy az udvarlásáért cserébe kapjon is valami jelet,ne csak pofáraejtsék.

Tudom hogy brutális feladat,de fogd azt tetves telefont és írj neki hogy mi van.

Ilyet én is csinalnék bár nem ilyen hisztis módon..ha a nő bszik rámírni egyetlen sort akkor viszlát.Nagyon akarhatja a kapcsolatot aki erre képtelen.

2014. jan. 27. 23:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Amúgy a telómon nincs pénz... bár ez mellékes. :D

De az a lényeg, h azt mondjátok, hogy keressem meg akkor telón, hogy most mi a fene van. Egyébként privátban leírhatom, ha gondoljátok, hogy mit is írt utoljára, hátha ti pasi szemmel az alapján máshogy fogjátok látni.

2014. jan. 27. 23:15
 15/20 anonim ***** válasza:

hát leírhatod,bár most nincs túl sok hangulatom olvasgatni,de ha elküldöd akkor válaszolok ;)

az meg nem kifogás hogy nincs pénz rajta :P :D

de azt próbáld meg,hogy először a sajátodról hívod,majd ha azt nem veszi fel akkor próbáld meg egy másik számról felhívni

ezt azért mert lehet hogy a tied direkt nem veszi fel,de ha a másikat felveszi akkor nem a telójával van a baj,érted?:)

gondolom társkeresőn ismerkedtetek meg és ott is beszéltek csak

2014. jan. 27. 23:43
 16/20 A kérdező kommentje:

Dehogyis, nem társkeresőről ismerem :)

Amúgy ha nem venné fel az én számommal, akkor másével már nem hívnám, azért van egy kis tartásom :)

2014. jan. 27. 23:57
 17/20 anonim ***** válasza:

ja,mondjuk az rendben is van,hogy nem hívnád:)

szerintem ne foglalkozz vele,ismerkedj mással,aztán ha esetleg felbukkan akkor majd meg lehet neki mondani,hogy bocs találtam mást :D

2014. jan. 28. 00:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Az a "gáz", h éppen most is lenne más, csak nekem inkább ő kellene. :)
2014. jan. 28. 00:18
 19/20 WheneverYouWant ***** válasza:
Engem is sokszor ku**ára idegesített hogy nem értik meg az ismerőseim amit írásban magyarázok. Egyszerűen le van írva de nem képesek még1x elolvasni és értelmezni. Vagy alapból nincs meg az inteligencia a szöveg értelmezéshez. Nem tudom... De engem is nagyon idegesített ez. Beszélj vele élőben úgy biztos jobban megértitek egymást.
2014. jan. 28. 01:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyd, nagyon lerazas szaga van es amugy meg mit akarsz valakitol, aki mar most nem kepes ferfi lenni, es egy randi utan toled varja, hogy keresd?
2014. jan. 30. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!