Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme van? (randi)
Mi értelme van annak, ha a pasi a randi után már első nap reggel megkeres, aztán 2 nap múlva egy kicsit (szerintem) megsértődik, merthogy neten sokmindent félreértelmezünk írásban és leírja, hogy emiatt mindent inkább élőben beszéljünk meg!
DE miután ezt leírta, azóta be sem lépett az oldalra és el sem olvasta, h egyáltalán válaszoltam-e valamit.
Most ez akkor mi??
abban igaza van hogy félre lehet értelmezni a dolgokat írásban,de az hogy most két napja már nem keresett hát vagy már talált mást vagy tényleg arra vár,hogy te keresd fel
amúgy meg az is lehet hogy a randin nem jöttél be neki és ezzel a szöveggel akar lerázni,bár ezt nem hiszem
Fura, mármint elgondolkodtat, hogy mindketten ezt mondjátok (hogy valószínű arra vár, én keressem). De ha én megkeresem mondjuk sms-ben és igazából lerázás volt a célja, akkor hogy tudnék vagy mit tudnék úgy fogalmazni, hogy ne jöjjek ki belőle hülyén?
Igazából nem szeretem, ha nekem udvarol egy pasi és nem én neki, de tényleg bejön nekem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!