Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett, 'normális' pasikat manapság hol lehet találni?
23/F
Az utcán, a természetben, a tekintetében, a magányában, vízközelben és a többi... Mivel nem nagyok az elvárásaid, ne gondolj "nagy" különleges helyekre, alkalmakra.
Remélem segítettem!!
Hihetetlen...........
BÁRHOL!
23/F
Jaj de kedvelem az ilyen típusú kérdéseket, naná, hogy kommentelni szeretnék valamit:-)
A minap a konditeremben kocogtam a futópadon, mikor pár perc múlva a mellettem lévő gépeket foglalta el két leányzó. (Trendi edzőruha, szolibarnaság, olyan műkörmök, hogy a gépeken az indítópanelt csak erősen kifeszített ujjakkal tudták nyomkodni, póthaj, tetovált szemöldök, allergiás reakciós tünetre emlékeztető felfújt ajkak, műszempilla.) Lassan elkezdtek lépkedni, de be nem állt a szájuk. Arról beszélgettek zavartalanul, szép hangosan, hogy milyen égő már, hogy egyesek "noname" cuccokban járnak le ide, és mennyire "felhígult" a társaság, hogy újabban már a "csórók" is ideszoktak, mindenféle "szedett-vedett hómlesz melegítőkben". Mikor ezt kivesézték, az egyik felsóhajtott: "unom már ezt a sok, retek idiótát, nincs egy normális pasi sehol, mindegyik csak kupakolni akar". Egyetértően bólogattak, és kortyoltak az evianból kettőt.
Majdnem felröhögtem hangosan.
Azt szerettem volna illusztrálni, hogy nem vagyunk egyformák. Ugyanúgy, ahogy vannak ilyen szellemi sasmadarak a nők között, nyilván vannak a férfiak között is. Ennek ellenére sok nagyon normális férfi várja, hogy összefusson álmai szerény, kedves, bűbájos hölgyével, csak a sok negatív példa után hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy kivesztek. Pedig nem. És pont abban rejlik néha a kihívás, hogy ráleljünk arra az egyre. Bárhol. Bármikor, amikor nem számítunk rá. Akkor is, ha előtte 20 olyannal futottunk össze, aki kiüldözne a világból.
Ej de szép biztatót írtam, remélem:-)
N/34
Ha nincsenek irreális elvárásaid, és nem a Kelvin Klein modellek után hajtasz, akkor szinte bárhol találsz normális pasit. Találkozhatsz velük az utcán, a pékségben, egy bankban, a buszon vagy akár egy ATM-nél is. Szóval járj nyitott szemekkel, és légy nyitott!
A nagy gond az, hogy ma a nők/lányok nagy többsége egy besavanyodott, faképű jégkirálynő. Ha megengedhetem magamnak ezt a túlzást. Egyre kevesebb a kivétel, sajnos.
Nem mosolyognak, bambulnak maguk elé, és egy láthatatlan falat képeznek maguk körül, amit nehéz áttörni. Egy "normális" pasi nem fog ezzel vesződni, meghagyja őket a "bunkó" pasiknak, akik tudják, hogy kell az ilyen márványt megtörni (és ennek általában sírás a vége, a kezdeti örömök után). Az hogy ezt miért csinálja egyre több nő? Nem tudom. Egészségükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!