Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság normális srácokat találni?
Figyelt kérdés
Sok fele járok, de mégsem... 18/L2012. okt. 24. 19:57
1/13 anonim válasza:
Merre laksz?amúgy bárhol bele lehet botlani egy normális srácba
2/13 anonim válasza:
Otthon a gép előtt ülve, a gyakorikerdesek.hu-n.
DE ha nem akkor biztos lesz olyan ember, aki pontos GPS koordinátákkal tud szolgálni ezen srácok helyzetét illetően.
3/13 TOMAtm válasza:
fasza h a pasik meg ált a normális lányok hiányáról picsognak itt....össze kéne hozni a picsogókat egyszer.
Szervezzünk egy GYK-depresszió partit...
4/13 anonim válasza:
Van belőlük mindenütt Vagy merre jártál sok felé, a sivatagban ?:) Ne légy buta abból van elég :)
5/13 anonim válasza:
Akárhol. Szerintem ezt nem lehet így bekategorizálni, mindenhol vannak normális és barom emberek is.
6/13 anonim válasza:
Ja DP(depi/picsogó)parti. Csak és kizárólag a GYAK-os embereknek. Ismerkedj meg a többi hozzád hasonló emberrel, akik szintén az internettől várják a csodát, tök lehetetlen kérdéseikre! Ne tétovázz, jelentkezz már most!!
7/13 anonim válasza:
a nagy kérdés az, hogy hol laksz? :)
8/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Én normális vagyok,kedves,udvarias.188 centi,van rajtam izom.De nem vagyok jóképű,és ezért esélyt adok,hogy megismerjetek.Nem nyafogni akarok de 5 elutasítás után már nagyon elegem van a dologból..valójában titeket egyáltalán nem érdekel a fiú belsője,kizárólag ha jóképű. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!