Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság normális srácokat találni?
Kedves előző, én ezt kikérem magamnak. Lehet fiatal vagyok, de én igenis nézem egy fiú belsejét, de persze, a külső is számít, de az hogy kinek mi a jóképű, relatív. Elsőre a külsőt nézzük, utána a belsőbe szeretunk bele, legalábbis nálam így meg, tudod, "Külső megfog, belső megtart."
Szerintem ez a normális, nem pedig az hogy leállok egy diszkóba random smárolni egy cukifiúval, és akkor már járunk is.
14/L voltam.
20:14
Nahát neked aztán 16 évesen hatalmas tapasztalatod lehet csajozás terén :D
Néhány visszautasítás után nem ezzel kéne vígasztalnod magad, hanem inkább azon gondolkodhatnál, hogy vajon miért nem jött össze a próbálkozás, hogy viselkedtél, hol hibázhattál, stb. A legjobb az volna, ha lenne egy tapasztaltabb nő az ismerőseid közt, akivel nyíltan meg tudnád beszélni a helyzeteket és segítene, hogy ne legyél béna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!