Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális lányt Budapesten?

Figyelt kérdés
helyes, normális, intelligens, kommunikatív srác vagyok, mégis hülyékbe botlok bele, rohadtul unom már :\

2012. okt. 21. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pedig elég sok van.Csak nem veszed észre őket!
2012. okt. 21. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
vegyél vissza az inteligenciából és nagyobb sikered lesz:Dja, és ne az hallgasd,hogy mit mondanak a nők,hanem azt nézd mit tesznek,...és lám új világ tárul szemeid elé:D 24F
2012. okt. 21. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert alig van, és az a kevés is mind foglalt.
2012. okt. 21. 19:53
 4/14 AndreaMariann ***** válasza:

Ó,legyél kedves,mutasd magad!:)

Szeretnék megismerkedni egy ilyen helyes,normális,intelligens,kommunikatív sráccal,nem párkapcsolat céljából,kizárólag csak azért,mert én is unom a butákat,az alpári embereket,akikkel nem lehet semmiről sem beszélni.

Sok okos,imádnivaló embert ismerek,de sosem elég a jóból.:)

2012. okt. 21. 19:54
 5/14 anonim ***** válasza:
én is unom.
2012. okt. 21. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg hol vannak Budapesten a normális,kedves,és valamennyire csinos lányok? Mindenhol csak éretlen bulizombikat làtok..16/F
2012. okt. 21. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Utazzatok már egy kicsit a városban,és vegyétek már észre az átlag csajokat is!Igen is van még kedves aranyos lány.Csak nektek aki nem öltözik ennyire "divatosan" már nem is jó nő...

Sok van.Csinosak szépek is.Aratni lehet köztük

2012. okt. 21. 20:09
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Na ezaz,hetes.Mi vegyük észre az átlag csajokat,de az átlag fiúkat már a csajok nem veszik észre..
2012. okt. 21. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Mi az,hogy átlag?

Nekem valaki vagy tetszik,vagy nem tetszik.

Kérdező hány éves vagy?

2012. okt. 21. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
9nél a pont!
2012. okt. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!