Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek Budapesten normális,15-17 éves fiúk? :S
Figyelt kérdés
Tudom,tudom,ezredik ilyen kérdés,de nem értem,miért van ez nálam is így..?:/ Nem vagyok ronda,vagy síkhülye,azt se tudom,még mit csináljak,hogy jól is nézzek ki,meg értelmes is legyek,ne is unják magukat mellettem halálra,és mégis csak azt kapom,hogy csak fütyülnek utánam az utcán,meg mindenki,akivel jártam,azért hagy ott,vagy tekint rám úgy,mint valami haverra,akit le lehet sz*rni,meg megcsalni,mert nem fekszem le velük pár hónap után.:S Nem lehet velük másról beszélgetni,csak a szexről,nem lehet velük sehova elmenni,csak plázába meg bulikba,semmi se érdekli őket,ami tartalmasabb téma lenne,és azt várják,hogy én mondjak valamit,én legyek jófej a haverokkal,akik előtt nem lehet vállalni,hogy igen,ő itt a barátnőm,és ne cseszegesd,hanem közösen le kell nézni,meg kigúnyolni,én legyek az új házirabszolga,akit rá kell szoktatni a cigire,a piára és arra,hogy sz*rjon nagyban a sulira,és veszítse el a szüzességét minél hamarabb. Nincs egy olyan helyes srác se már,aki megbecsülné,hogy az emberben van tartás,és ad magára,és akit szerethetek?:/2012. máj. 13. 21:13
1/14 anonim válasza:
Miért vagy te ilyen messze és ilyen fiatal... :/
2/14 Inkog Nito válasza:
Van,csak azok már általában foglaltak.
3/14 anonim válasza:
De, ott a barátzónában ahol hagytad őket.
4/14 anonim válasza:
Ezek valami idióta kisfiúk lehetnek akik így viselkednek...
Én megbecsülnélek bár én 20 éves vagyok
5/14 anonim válasza:
Nem léteznek, mert kicsik még. Egyébként a végén olvastam hogy írtad, "olyan helyes srác". Ergó, vannak neked is elvárásaid.. Kivi vagyok milyen ember vagy.
19/F
6/14 anonim válasza:
Biztos van, csak nagyon kevés, de nem a te környékeden.
7/14 anonim válasza:
Vannak olyan férfiak akiket leírtál. Csak valóban foglaltak. Én ilyen vagyok, csak én meg ilyen lányt nem igen találok :D
Csak nincs önbizalmam, mivel nem tartom magam helyesnek.. De ha találnék magamnak, akkor elvinném ide-oda (kirádulás, sétálni valahova, stb), és megbecsülném;)
Ne add fel, csak találsz valakit! :))
15/F
8/14 anonim válasza:
tessék. én rendes embernek tartom magam, tettem dolgokat amivel magamnak ártottam, hogy annak a lánynak ( aki később ott hagyott és le se szar ) jobb legyen. És mit kaptam? semmit. elveszítettem azt akivel lenni akartam. Persze nem azt mondom, hogy ne legyen rendes az ember, de sokszor a mai világban sajnos gyakran hátrány ha valaki nem bunkó és nyomul mint az állat. 17/F
9/14 anonim válasza:
Én 16 éves fiú vagyok, és leginkább a 18-19 éves csajokba zúgok bele, mert nekem meg a saját, 15-16 éves korosztályomban lévő csajok tűnnek gyereknek, gyerekesnek... Ízlések és pofonok, én már rájöttem, hogy az én időm, majd csak 3-4 év múlva jön el :) Sz@r, de kezdek beletörődni
10/14 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de:
-messze lakok tőled
-van barátnőm
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!