Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek Budapesten normális,15-17 éves fiúk? :S
Figyelt kérdés
Tudom,tudom,ezredik ilyen kérdés,de nem értem,miért van ez nálam is így..?:/ Nem vagyok ronda,vagy síkhülye,azt se tudom,még mit csináljak,hogy jól is nézzek ki,meg értelmes is legyek,ne is unják magukat mellettem halálra,és mégis csak azt kapom,hogy csak fütyülnek utánam az utcán,meg mindenki,akivel jártam,azért hagy ott,vagy tekint rám úgy,mint valami haverra,akit le lehet sz*rni,meg megcsalni,mert nem fekszem le velük pár hónap után.:S Nem lehet velük másról beszélgetni,csak a szexről,nem lehet velük sehova elmenni,csak plázába meg bulikba,semmi se érdekli őket,ami tartalmasabb téma lenne,és azt várják,hogy én mondjak valamit,én legyek jófej a haverokkal,akik előtt nem lehet vállalni,hogy igen,ő itt a barátnőm,és ne cseszegesd,hanem közösen le kell nézni,meg kigúnyolni,én legyek az új házirabszolga,akit rá kell szoktatni a cigire,a piára és arra,hogy sz*rjon nagyban a sulira,és veszítse el a szüzességét minél hamarabb. Nincs egy olyan helyes srác se már,aki megbecsülné,hogy az emberben van tartás,és ad magára,és akit szerethetek?:/2012. máj. 13. 21:13
11/14 anonim válasza:
Én az vagyok..Bár már lefoglaltak :')..Énse látok barátaim közt ilyeneket,sajnállak..
16F
12/14 anonim válasza:
Írj nekem egy privit, pesti vagyok és 15 éves:) Dumálgassunk :D
13/14 anonim válasza:
Hát mint ha csak én írtam volna ki ezt a kérdést. nálam is ugyan ez van... :| 16/l
14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tartsunk össze.:DD
2012. júl. 5. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!