Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora különbség egy testvérpár tagjai között, hogy egyikkel (első kép) akar több lány is járni és van is párja, még a másodikkal (2. kép) senki sem, akárhogyan próbálkozik? Őszintén!
Az első humoros, vicces figurának tűnik, a második mufurc lelkizős keménynek mutatom magam alaknak. Inkább szeretek nevetni egy kapcsolatban, mint lelket boncolni így ha ennyi alapján kellene választani nekem is az első jobban tetszene hiába a pénz (ha már felhoztad a több millás motort).
23 N
Testvérek között is lehetnek óriási különbségek!!:)
A nővérem és én is elég különbözőek vagyunk,nemcsak külső,de belső tulajdonságaink is.:)
Szerintem az a 2. szálljon le a motorjáról;) mert sztem fontosabb h az a lány a fiúhoz akarjon hozzámenni,nem a motorjához v a pénzéhez,és magát a fiút szeresse,külső és belső,rossz és jó tulajdonságaival együtt.
Még az Így jártam anyátokkal egyik részében volt egy nagyon jó mondat,ami megmaradt bennem:
""Lehet, hogy várnunk kéne valakire, aki nem csak tolerálja a dilijeinket, hanem szereti is azokat."
a motorosnak ha akarná több nője lehetne mert arra buknak jobban a lányok
de ezek szerint nem akarja, de lehet válogat a csajok közt vagy csak egyfajta jön be nekik
a motorját meg nem fogja eladni egy csaj miatt én se adnám el akár mennyi milliós gép
én többre értékelem azt az embert aki gyüjt vmire mint azt aki elissza elcigizi vagy el bulizza vagy drogozza esetleg elcsajozza a pénzét
mert havi 40-50 ezret ezekből nem nehéz elszórni
ha össze adod pár év alatt egy motor ára vagy egy kocsijé
hosszabb távon egy házé
ezek után mejik pasi kell a csajoknak???
aki tud gyűjteni vagy aki elbulizza stb?
na ugye
meglesz a motoros párja is előbb utóbb
csak most őt ez érdekli
de ha kinézted magadnak a motorost lehet hosszabb udvarlást kell véghez vinned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!