Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem fontosabb egy jó drága (45 ezer ft) cipő megvétele, mint egy lánnyal való beszélgetés, akinek tetszem és ő is nekem nagyon?

Figyelt kérdés
Adott egy társkereső oldal, írt nekem egy lány, 30 km távolságban lakik, hogy szeretne megismerni. De én nem vagyok prémium felhasználó és nem tudok neki válaszolni. Van rendes állásom, keresek is nem is annyira rosszul (140 ezer felett kézhez), csak fukar vagyok. Szeretek venni jó cuccokat, nem a lányokért, hanem magamért. Nem sok pénzem maradt jövő hónap elejéig, pont 48 ezer ft. De már nem költök semmire, mert cipőre terveztem a dolgot, vagyis arra szánom. De 4 napja társkeresőn írt egy nagyon szimpatikus és csinos lány, hogy ismerkedni akar és szeretné, ha randira hívnám. De nem válaszoltam, mert per-pill jövő hó elejéig nincs (erre nincs) 3.600 ft-om, hogy prémium legyek és válaszolhassak. Mit tegyek?
2014. jan. 26. 13:09
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy számít, mintha egy pasi 2 hónapos szakállal és 2 hetes zsíros hajjal megy randira, vagy anélkül. Lehet huhogni, már megszoktam. Meg lehet jönni, hogy jajj nem ez a lényeg, hanem a jellege. Aha, hogyne, persze az is, csak nem azt látom, hogy az lenne a domináns.
2014. jan. 26. 14:03
 32/40 A kérdező kommentje:
Bocsi, jav: jelleme.
2014. jan. 26. 14:04
 33/40 Költőnő? ***** válasza:
tudod egy normális nőnek mi számít egy randin a ruházat tekintetében? H tiszta legyen és ápolt. És tudja az illető viselni a ruhadarabjait. Kb ennyi.
2014. jan. 26. 14:05
 34/40 Költőnő? ***** válasza:

hogyne lenne fontos a megjelenése... Ha én hajat mosok és úgy megyek el, a másiktól is elvárom. Ha nincs a fogaim között hónapos brokkoli darab: a másiktól is elvárom. De ezek alapvető dolgok. Látom, nem mkinél. Van akinél ez már vmi külön "elvárás"....

Mindegy, én nem vitatkozom tovább. Azt csinálsz, úgy élsz, ahogy akarsz. Akármit írok van rá elmés riposzt. Hát engem nem kell meggyőznöd semmiről. Eleve nem állnék le olyan emberrel, akinek a vallása a pénzizmus.

2014. jan. 26. 14:08
 35/40 A kérdező kommentje:
Akkor nekem meg alap elvárás, hogy egy nő tudjon főzni (nem mindegyik tud).
2014. jan. 26. 14:13
 36/40 Költőnő? ***** válasza:
aki randizik, megteheti h válogasson. Ha megteheti. Ha neked ez fontos, hát szíved joga.
2014. jan. 26. 14:15
 37/40 anonim ***** válasza:

elég béna hasonlatot raktál fel a cipőkről,mert az a sáros cipő is kerülhetett 40.000-be míg az a bőr cipő 2000-be ha mind a kettő tiszta akkor szerinted meg fogjkák kérdezni a randin,hogy mennyibe került?

ha meg eleve koszos cipőben megy el akkor igénytelen

de ezt a csaj is látni fogja

és ez sem igaz,hogy minden csaj ilyen lenne hogy elvárják,ez megint csak a te felfogásod szegénységét mutatja

én pl jelenleg ha mondhatom akkor munkanélküli vagyok és olyan csajom van amilyen neked sosem lesz :P

szóval valamit változtass vagy akkor maradj egyedül egész életedben

2014. jan. 26. 14:27
 38/40 A kérdező kommentje:
Lehet brutáljóképű pasi vagy, azért van csajod munkanélküliként is. Nem tudom. Persze most majd jössz azzal, hogy nem is nézel ki annyira jól. CCC
2014. jan. 26. 14:29
 39/40 anonim ***** válasza:

hát hiszed vagy nem de szerintem átlagos vagyok és nem igazán vesznek észre a lányok sőt senki :D

de én észreveszem a lányokat és beszélek velük,aztán a SZEMÉLYISÉGEM megfogja őket,nem a drága cipőm

és nem csövesként öltözködöm,de nem is költök egy cipőre annyit,mert abból a pénzből pl kimehetnék a barátnőmmel nyaralni,te meg nézegetheted a cipődet...

vagyis te inkább tárgyakra költöd a pénzed,míg én élményekre

2014. jan. 26. 14:33
 40/40 Captain Hindsight ***** válasza:
nem dácsiád van véletlenül?
2014. jan. 26. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!