Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem fontosabb egy jó drága (45 ezer ft) cipő megvétele, mint egy lánnyal való beszélgetés, akinek tetszem és ő is nekem nagyon?
hogyne lenne fontos a megjelenése... Ha én hajat mosok és úgy megyek el, a másiktól is elvárom. Ha nincs a fogaim között hónapos brokkoli darab: a másiktól is elvárom. De ezek alapvető dolgok. Látom, nem mkinél. Van akinél ez már vmi külön "elvárás"....
Mindegy, én nem vitatkozom tovább. Azt csinálsz, úgy élsz, ahogy akarsz. Akármit írok van rá elmés riposzt. Hát engem nem kell meggyőznöd semmiről. Eleve nem állnék le olyan emberrel, akinek a vallása a pénzizmus.
elég béna hasonlatot raktál fel a cipőkről,mert az a sáros cipő is kerülhetett 40.000-be míg az a bőr cipő 2000-be ha mind a kettő tiszta akkor szerinted meg fogjkák kérdezni a randin,hogy mennyibe került?
ha meg eleve koszos cipőben megy el akkor igénytelen
de ezt a csaj is látni fogja
és ez sem igaz,hogy minden csaj ilyen lenne hogy elvárják,ez megint csak a te felfogásod szegénységét mutatja
én pl jelenleg ha mondhatom akkor munkanélküli vagyok és olyan csajom van amilyen neked sosem lesz :P
szóval valamit változtass vagy akkor maradj egyedül egész életedben
hát hiszed vagy nem de szerintem átlagos vagyok és nem igazán vesznek észre a lányok sőt senki :D
de én észreveszem a lányokat és beszélek velük,aztán a SZEMÉLYISÉGEM megfogja őket,nem a drága cipőm
és nem csövesként öltözködöm,de nem is költök egy cipőre annyit,mert abból a pénzből pl kimehetnék a barátnőmmel nyaralni,te meg nézegetheted a cipődet...
vagyis te inkább tárgyakra költöd a pénzed,míg én élményekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!