Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem fontosabb egy jó drága (45 ezer ft) cipő megvétele, mint egy lánnyal való beszélgetés, akinek tetszem és ő is nekem nagyon?

Figyelt kérdés
Adott egy társkereső oldal, írt nekem egy lány, 30 km távolságban lakik, hogy szeretne megismerni. De én nem vagyok prémium felhasználó és nem tudok neki válaszolni. Van rendes állásom, keresek is nem is annyira rosszul (140 ezer felett kézhez), csak fukar vagyok. Szeretek venni jó cuccokat, nem a lányokért, hanem magamért. Nem sok pénzem maradt jövő hónap elejéig, pont 48 ezer ft. De már nem költök semmire, mert cipőre terveztem a dolgot, vagyis arra szánom. De 4 napja társkeresőn írt egy nagyon szimpatikus és csinos lány, hogy ismerkedni akar és szeretné, ha randira hívnám. De nem válaszoltam, mert per-pill jövő hó elejéig nincs (erre nincs) 3.600 ft-om, hogy prémium legyek és válaszolhassak. Mit tegyek?
2014. jan. 26. 13:09
1 2 3 4
 11/40 Költőnő? ***** válasza:
95%
nem az a lényeg, mennyid van, hanem h semmit nem vagy hajlandó ebből áldozni másra. Akinek fontos a másik, az a keveset is megosztja és elég. Akinek meg nem, annak lám a saját sok is kevés.
2014. jan. 26. 13:18
 12/40 anonim ***** válasza:
Ha ilyen egoista vagy, minek neked csaj? Ennyi pénzből futja útszélire is, legalább nem fájdítod senki szívét sem most, sem később.
2014. jan. 26. 13:19
 13/40 anonim ***** válasza:
Költőnő én nyomtam egy zöld kezet ;)
2014. jan. 26. 13:19
 14/40 anonim ***** válasza:

ergó ha egyszer netán összejönne egy barátnő akkor arra sem költenél semmit az meg szépen ott fog hagyni,de remélem nem lesz barátnőd.

önző vagy és idióta

2014. jan. 26. 13:21
 15/40 anonim ***** válasza:
3%
Lám most is látszik hogy mekkora ribik a mai nők aki nem költ rájuk egy önző egoista barom.
2014. jan. 26. 13:26
 16/40 Költőnő? ***** válasza:
köszönöm, bár látom pusztán a személyem miatt vagy mert rosszul értelmezi a választ, más nem érti, mit akartam kihozni ebből :(
2014. jan. 26. 13:27
 17/40 A kérdező kommentje:
Azt a nem költök rájuk dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy soha egy vacsi, soha egy kis bonbonn, soha virág névnapra, szülinapra sem. Nem. Hanem nagyobb összeget nem.
2014. jan. 26. 13:29
 18/40 Költőnő? ***** válasza:
azt senki (aki igen, azért nem kár) nem is várja el. Főleg nem az elején. De ha neked egy ilyen apróbb kiadás sem fér bele, akk pl h akarsz találkozni egy többszáz km-re lévő lánnyal?
2014. jan. 26. 13:33
 19/40 anonim ***** válasza:
Neked a 3600 ft nagyobb összegnek számít? Egyébként érdemes lenne elgondolkodnod a barátaid szavain, mert ők ismernek jól. Én befizetném a prémiumot és találkoznék a nekem tetsző csajjl. Cipővásárlást, hacsak nem lukas 2 hét múlva is megejtheted.
2014. jan. 26. 13:34
 20/40 A kérdező kommentje:
Nem lyukas, már vettem két jó cipőt a télen, 30 és 42 ezer ft-ért. Tehát új cipőim vannak, de kell egy 3. is, mert eléggé lábizzadós vagyok. Apropó, Scholl lábszag elleni sprayt is kell vennem, még több indok, hogy ne legyek prémium jövő hó elejéig.
2014. jan. 26. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!