Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem fontosabb egy jó drága (45 ezer ft) cipő megvétele, mint egy lánnyal való beszélgetés, akinek tetszem és ő is nekem nagyon?

Figyelt kérdés
Adott egy társkereső oldal, írt nekem egy lány, 30 km távolságban lakik, hogy szeretne megismerni. De én nem vagyok prémium felhasználó és nem tudok neki válaszolni. Van rendes állásom, keresek is nem is annyira rosszul (140 ezer felett kézhez), csak fukar vagyok. Szeretek venni jó cuccokat, nem a lányokért, hanem magamért. Nem sok pénzem maradt jövő hónap elejéig, pont 48 ezer ft. De már nem költök semmire, mert cipőre terveztem a dolgot, vagyis arra szánom. De 4 napja társkeresőn írt egy nagyon szimpatikus és csinos lány, hogy ismerkedni akar és szeretné, ha randira hívnám. De nem válaszoltam, mert per-pill jövő hó elejéig nincs (erre nincs) 3.600 ft-om, hogy prémium legyek és válaszolhassak. Mit tegyek?
2014. jan. 26. 13:09
1 2 3 4
 21/40 Költőnő? ***** válasza:
Tökmindegy mit írunk Neked. Gizdázz akkor a nagyon drága cipőiddel, akinek meg fontos egy másik ember és nem centben méri, azokat meg hagyd békén.
2014. jan. 26. 13:41
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Huh basszus kérdező de fölkavartad az indulatokat azzal hogy magadra költöd a pénzed és nem a nőre.

Mekkora egy kétszínű válaszolók vannak itt az egyik kérdés alá azt írják hogy csak az érzelmek a fontosak nem az anyagiak itt meg kiakadnak hogy ha valaki magára meri költeni a pénzét.

2014. jan. 26. 13:45
 23/40 anonim ***** válasza:

bocs 15-ös de én nem csaj vagyok :D

de a kérdező viszont fukar nagyon

semmi drága dolgot,mert azt megtartom magamnak,na ezt akár ki is írhatnád az adatlapodra a társkeresőn és megkímélnéd az idejüket a lányoknak,hogy egy érett férfit találjanak

2014. jan. 26. 13:46
 24/40 anonim ***** válasza:

a kérdezőre pont igaz ez a kép/szöveg:

[link]

2014. jan. 26. 13:48
 25/40 Költőnő? ***** válasza:
94%
nem az baj, h magára költi. Ő pénze, költse amire akarja. De ha minden elsőbbséget élvez az ismerkedésnél, csodákat ne várjon.
2014. jan. 26. 13:51
 26/40 anonim ***** válasza:

kérdező akkor mindenen amit veszel rajtahagyod az árcédulát?

mert ha neked az a fontos,hogy drága legyen akkor mutogatni is akarod,nem igaz?

akkor rajta kéne hagynod :D

mert amúgy meg senkit nem érdekel,hogy mennyibe került

én meg pocsékolásnak is tartom...

2014. jan. 26. 13:53
 27/40 A kérdező kommentje:
Ezért nem szeretek én már semmit sehol, ködösítés megy mindenhol. Az összes ilyen kérdésre a gykn leírják, hogy nem kell a pasinak gazdagnak lenni és nem nagyon kell költeni a lányokra, mert azért dolgoznak ők, hogy megéljenek a saját lábukon. Meg nem kell autó a srácoknak, elég csak a minimálbér blablabla. Ha meg úgy teszem fel a kérdést, hogy csak saját magamra költök és a lányokra csak keveset, akkor homlokegyenest más válaszok jönnek, hogy milyen szemét ez a pasi. Ezért nem bírom már a lányokat, mert furán viselkednek és a legtöbb hazudik és más színben tünteti fel magát. Márpedig ezért nem foglalkozok velük, mert úgy tapasztalom, hogy egyformák, nekik van egy jó testük és elvárják, hogy ezért tiszteljék őket és költsenek rájuk (mind) nem is annyira keveset.
2014. jan. 26. 13:54
 28/40 anonim ***** válasza:
Én azt a 3600ft tartanám pocsékolásnak.Minek ha van ingyenes társkereső is.
2014. jan. 26. 13:55
 29/40 Költőnő? ***** válasza:
90%

látom, nem sikerült kiragadni a lényeget. Akk Gyk leírom még egyszer. Nem az a lényeg mid van és mennyid. Hanem h abból neked mi fontos. Én pl egy gombóc fagyit is megosztanék, aminek lássuk be, inkább elvi értéke van.

Nem az a baj, h nem költesz egyből kvatrocsilliókat a másikra. Én személy szerint helyeslem is. Nade azért az teljesen más, h kinek mi a prioritás. Ha neked egyedül és kizárólag a pénzed fontos meg a csillivilli cipőid: járj azokkal.

2014. jan. 26. 14:00
 30/40 A kérdező kommentje:

Azért nem tudom kedves lányok, hogy hogyan állna a szátok ha egy pasi ilyen cipőben jelenne meg télen egy randin (persze majd leírják, hogy az első a jobb, csak mossa meg kicsit):

[link]

Vagy inkább ilyenben (most tekintsünk el attól, hogy valakinek ez nem tetszik, de akkor is más minőség):

[link]

Lehet jönni hápogni, hogy jajj a 2. nem is tetszik (kit érdekel, nekem igen, és jobban, mint az első), meg nem ez számít. De! Ez is számít basszus kulcs.

2014. jan. 26. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!