Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem fontosabb egy jó drága (45 ezer ft) cipő megvétele, mint egy lánnyal való beszélgetés, akinek tetszem és ő is nekem nagyon?
Huh basszus kérdező de fölkavartad az indulatokat azzal hogy magadra költöd a pénzed és nem a nőre.
Mekkora egy kétszínű válaszolók vannak itt az egyik kérdés alá azt írják hogy csak az érzelmek a fontosak nem az anyagiak itt meg kiakadnak hogy ha valaki magára meri költeni a pénzét.
bocs 15-ös de én nem csaj vagyok :D
de a kérdező viszont fukar nagyon
semmi drága dolgot,mert azt megtartom magamnak,na ezt akár ki is írhatnád az adatlapodra a társkeresőn és megkímélnéd az idejüket a lányoknak,hogy egy érett férfit találjanak
kérdező akkor mindenen amit veszel rajtahagyod az árcédulát?
mert ha neked az a fontos,hogy drága legyen akkor mutogatni is akarod,nem igaz?
akkor rajta kéne hagynod :D
mert amúgy meg senkit nem érdekel,hogy mennyibe került
én meg pocsékolásnak is tartom...
látom, nem sikerült kiragadni a lényeget. Akk Gyk leírom még egyszer. Nem az a lényeg mid van és mennyid. Hanem h abból neked mi fontos. Én pl egy gombóc fagyit is megosztanék, aminek lássuk be, inkább elvi értéke van.
Nem az a baj, h nem költesz egyből kvatrocsilliókat a másikra. Én személy szerint helyeslem is. Nade azért az teljesen más, h kinek mi a prioritás. Ha neked egyedül és kizárólag a pénzed fontos meg a csillivilli cipőid: járj azokkal.
Azért nem tudom kedves lányok, hogy hogyan állna a szátok ha egy pasi ilyen cipőben jelenne meg télen egy randin (persze majd leírják, hogy az első a jobb, csak mossa meg kicsit):
Vagy inkább ilyenben (most tekintsünk el attól, hogy valakinek ez nem tetszik, de akkor is más minőség):
Lehet jönni hápogni, hogy jajj a 2. nem is tetszik (kit érdekel, nekem igen, és jobban, mint az első), meg nem ez számít. De! Ez is számít basszus kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!