Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első találkozás csak ismerkedés vagy randi?
Figyelt kérdés
Egy fiúval beszélgetek már egy ideje az interneten, és megbeszéltünk egy találkozót is egyik hétvégére. Ő azt mondta, hogy tetszem neki és szeretne kapcsolatot is, persze, ha én is szeretném. A találkozó nincs kimondva konkrétan, hogy randi lenne, de nekem is tetszik a fiú, meg eddigi beszélgetés alapján egész aranyos, szóval, ha élőben is szimpatikus, akkor én is belemennék a kapcsolatba. Annyi kérdésem lenne még, hogy én 17/l vagyok, ő pedig 23/f. Ez soknak számít? Eddig normális témákról beszéltünk, a szexet nem nagyon említette meg, csak úgy került szóba, hogy számára egy kapcsolatot nem csak a szex jelent, meg ő addig várna, amíg én készen nem állok rá, mert még szűz vagyok. De ez is csak miattam került szóba, mivel én hoztam fel. Első találkozón amúgy moziba mennénk, aztán pedig kajálni hívott, és elmondása alapján van egy ajándéka is számomra, de azt nem tudtam kiszedni belőle, hogy mi (de tárgyi, azt elmondta).2014. jan. 26. 12:00
1/4 anonim válasza:
Ez még csak találkozás. A randi az már több.
2/4 anonim válasza:
Az első találkozást lehet randinak is tekinteni. De szerintem mindegy, minek nevezed :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megye környékén, de miért?
2014. jan. 26. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!