Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság olyan sok társkesö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság olyan sok társkesö oldal üzemel, ki lehet szűrni melyek az úgymond jó oldalak, esetleg tapasztalatok ezen téren?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 18:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Társkereső, mielőtt valaki beleköt..
2014. jan. 25. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel a profilok 90%-a legtöbb társkereső oldalon kamu, ezért elég sokféle vélemény létezik. Attól függ ki melyik oldalon talált rá arra a 10%-ba esőre.:)
2014. jan. 25. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán aloveponthu, de manapság szidják. Régen jó volt!
2014. jan. 25. 18:59
 4/4 anonim válasza:
Én a Lovebox.hu oldalon találtam meg a párom, akivel hét éve élünk boldogságban, szeretetben.A többit nem ismerem, mert rögtön ezen az oldalon rátaláltam, így a többin nem is böngésztem. Egy tanácsom van a csalódás elkerülésére: te válassz, ne téged válasszanak.
2014. jan. 26. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!