Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire vérciki ha egy pasi, aki 32 éves fiatalember, albérletben él egyedül, van rendes munkahelye, de csak ilyen autóra tellett neki (még van 1 millió hitel belőle, de ki fog menni havi 70 ezerrel a törlesztése) és ezzel megy randira?
Igen, ez iszonyat gáz kocsi, az is gáz, hogy egy patkánylyukban élsz, az meg főleg, hogy tartod a kapcsolatot a szüleiddel.
Ilyenkorra már 500+ nőt meg kellett volna húznod, és egy 500 milliárd eurós vállalkozás élén kellene állnod, persze önerőből, érettségivel.
hogy mersz ezek nélkül az utcára lépni, illetve ezen az oldalon kérdést kiírni??
/sarcasm/
Mások örülnének egy ilyen autónak, teljesen átlagos. Ez mért ciki?
Nem egy trabantod van...
Aki meg azt nézi, hogy milyen az autód, vagy hogy albérletben élsz, azzal jobb, ha nem is jössz össze...
Nem kell elásnod magad:D Hidd el, az a nő, aki Te hozzád passzol, az úgy fog elfogadni, ahogy vagy.:)
Mellesleg nem vagy Te olyan szörnyű helyzetben! A kocsid szép, és nem szülőkkel laksz. És azt is megértem, hogy szüleid támogatnak. Sokan itt azt hiszik, hogy amikor valaki külön költözik a szüleitől, akkor kész vége, onnantól semmit sem kapunk tőlük. Már pedig ők életünk végéig támogatni fognak, ha szappannal, hát akkor szappannal:)
Hogyha ennyire jónak állítod, akkor miért tartod égőnek.
Azt akartam kifejezni, hogy most az új árának 2/3-át, 3/4-ét
éri és hogy ráadásul hitelre van így kb. 1/2-ét 1/3-át éri majd annak amennyiért vetted a hitellel.Ha simán, hitel nélkül vetted volna kb. 2/3-át érné.De most azzal jönnél hogy azt a 3 milliót nem bírtad volna zsebből kifizetni.250-300 ezret egy Suzukira csak összetudtál volna kaparni.Ez a szégyen nem az autó, mert új autóra nincs akárkinek pénze.Meg az, hogy új autót veszel.
81%-os
Igen, valahogy erre akartam kilyukadni.
Egy W123-as Mercit meg inkább ne hasonlíts össze egy Daciával.Pedig a Dacia árából lehetne egy szépet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!