Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire vérciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire vérciki ha egy pasi, aki 32 éves fiatalember, albérletben él egyedül, van rendes munkahelye, de csak ilyen autóra tellett neki (még van 1 millió hitel belőle, de ki fog menni havi 70 ezerrel a törlesztése) és ezzel megy randira?

Figyelt kérdés
Ássa el magát?
2014. jan. 24. 13:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Te nem vagy komplett :D

Exem ilyen autóval szedett fel: [link] - beszélgettünk róla, azt mondta, nem látja értelmét nagyobb autót venni és fenntartani. Tök jogos, ketten még csomagokkal is elfértünk benne. Nyilván ha gyerek lesz, akkor már kell a nagyobb, de főleg biztonságosabb autó.

De továbbmegyek: a páromnak például egyáltalán nincs autója :D De mivel ő nem úgy fogja fel, hogy milyen vérciki, nincs semmi gond. Teljesen működik a bkv, ha meg úgy adódik, hívunk egy taxit, ennyi.

Sőt még tovább fűzve: több olyan embert ismerek, akik bár megtehetnék, egyáltalán nem vesznek autót. A leggyakoribb érvük az, hogy sokkal kényelmesebb a taxi, nem kell tankolni, szervizelni, vezetni. Ebben is van valami :)

2014. jan. 24. 14:12
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
Én nőként, alapból egyáltalán nem tartom cikinek, ha valaki 32 évesen, albérletben rendes állással, kocsival rendelkezik. Sok veled egykorú még anyukával él. Na az inkább ciki, de mondjuk ott is ismerni kell a hátteret. Ugyanakkor ha ezt a GYIK-on megkérdezed, na az vérciki...
2014. jan. 24. 14:14
 13/28 anonim ***** válasza:

a kérdésből azt hittem hogy valami szakadt szuzuki... Sokan 32 évesen még a szülőkkel laknak, s ha van is munkájuk, abból nem jön ki egy kis albi sem, vagy ha mégis, akkor másra nem marad. A kocsi meg sokaknál 5-8 évnél kezdődik, mert azt tudja megfizetni.

A kérdésed a vérciki...

2014. jan. 24. 14:18
 14/28 A kérdező kommentje:
Na jó, de én is úgy vettem, hogy 29 éves koromig otthon éltem és összegyűjtöttem 1,5 milliót az autóra havi 80 ezres spórolással. További fél milliót már letörlesztettem, de már azt úgy, hogy egyedül éltem. Még van hátra 1 millió. Bár sokat nem keresek, de 145 körül jut a kezembe összeg havonta vidéken. Albérlet az 34 ezer ft, elég jó szerintem. Marad 110, abból 70 megy a törlesztésre. Élelmet az munkahelyen kapok, csak vacsorát kell állnom (reggelizni nem szoktam). Káros szenvedélyem egyáltalán nincsen. Másra nem költök, mosószer, szappan stb, azt anyámtól kapok. Bulizni nem szoktam, csak 2 havonta 1-2 szer. Annyi, hogy a ruházatra nem nagyon telik felújítani, de ha letelik az egy év, mire kifizetem az autót (a maradékot segítséggel), akkor felújítom rendesen. Bár randizni muszáj lesz valami jó ruhát vennem. De sajnos kopaszodom, ez is zavar engem a csajozásban. Bár nem kellene, mert sok-sok kopasz srácnak van párja.
2014. jan. 24. 14:25
 15/28 anonim ***** válasza:

Azt szégyelled, hogy Dacia? Azt szégyelled, hogy a Dacia-ról ez jut az eszébe az embereknek?

[link]

Fogd fel úgy, hogy a kocsid Reanult. Mert az. Reanult licenc alapján gyártják.

26 évesen nincs autóm, ha kell autó, apámét kérem kölcsön. Ilyen talyigával jár az öreg: [link]

Ez a dél-koreai csoda ugyanazt tudja, mint a többi autó: Megy ez is, meg is tud állni. Vannak benne extrák is: biztonsági öv, ablak melletti ülések, forgatható kormány, 3 pedál. Légzsák nincs, férfiként halunk meg benne, ha arra kerül sor. Na jó, van benne CD-s rádió, meg központi zár is, de ez titok, ne mond el senkinek! :}

Viccet félretéve, abszolút rendben van az autód. Mosd le, porszívózd ki, mehetsz randevúra. ;) Ha a leányzónak a kocsid fontos, keres olyan nőt, akinek te vagy a fontos, nem a körülményeid.

2014. jan. 24. 14:29
 16/28 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, nem a kocsival lehet gond.

Inkább azzal, hogy ugyan a kocsi oké, de egyáltalán nem passzol az anyagi helyzetedhez.

Számomra inkább az a vérciki, hogy egy dolgozó felnőtt férfi úgy kalkulál, hogy "mosószer, szappan stb, azt anyámtól kapok". Ez még gyermeki gondolkodásmódra utal. Ami viszont ennyi idősen már igen, gáz.

2014. jan. 24. 14:35
 17/28 anonim ***** válasza:

32 évesen ilyen gondolkodásmóddal...22 éves unokaöcsém érettebb:-)

A kérdésed nagyon gáz, ami alapján vagy egy gyerekagyú felnőtt vagy, esetleg egy unatkozó tini, aki hazaért a suliból, és várja, hogy nemsokára mehessen a haverral kocsmázni. Viszont anyu még nem ért haza, hogy adjon zsebpénzt, így irány a gyakori:-)

2014. jan. 24. 14:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Jó köszi. Ti még biztosan nem kaptatok a szülőktől egy darab wc gurigát sem, ha elítélitek azt, aki kap néha ilyeneket hazulról.
2014. jan. 24. 15:02
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
Van egy olyan érzésem,hogy a sajnáltatásoddal itt akartál csajt fogni?!
2014. jan. 24. 15:09
 20/28 anonim ***** válasza:
Ne hisztizz. Nyilván akit tudnak, támogatnak a szülei. De egész más az, ha időnként küldenek ezt-azt, és más, ha a komplett háztartási vegyiáru-készleted ők vásárolják, és te ezt el is várod. Tessék érezni a különbséget.
2014. jan. 24. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!