Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet több, mint barátság?
Figyelt kérdés
Van egy lány,akivel évek óta jóban vagyok.Eddig inkább köszönőviszonyban voltunk,viszont az utóbbi időben keresni kezdtük egymás társaságát..
A baj csak az,hogy ő egy végtelenül rendes,és szép lány.És persze,hogy beleszerettem pillanatok alatt...Telik az idő,egyre rosszabb nekem.Mostmár élőben totál össze vagyok zavarodva,és mármár hiányzik,ha pár napig nem futunk össze.(nem randik,alapból nem tudjuk elkerülni egymást a közlekedés miatt).
Nem tudom,ő mit érez,és az a baj,hogy nem merek eléállni sem,mert ha nemleges lesz a válasz,az nekem dupla veszteség (oda a barátság is.)
Tétlenül üldögélek a gép előtt,de lehet,hogy elé kéne állni az igazsággal...?
16/F,és szintén 16/L.
2014. jan. 23. 23:37
1/4 anonim válasza:
Ne balfaszkodjál mondd meg neki keményen... ettől még barátok maradhattok te butus
2/4 anonim válasza:
Ne menj úgy oda hozzá hogy: "Szia, azt hiszem szerelmes vagyok beléd" és hasonlók. Csak hívd el egy randira! :)
3/4 anonim válasza:
Mond meg neki! Lehet hogy ő is arra vár hogy tedd meg azt a lépést!! Ha nem teszed meg akkor már vesztettél!! Ha megmondod de nemleges választ kapsz akkor is meg maradhattok barátnak!! Egy ilyen dolog miatt nem romlik meg a barátság!! Főleg ha tényleg normális lányról van szó
4/4 anonim válasza:
ne mond meg neki, hanem mutasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!