Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Miért nem írtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért nem írtok vissza soha semmit a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Pedig mindenkinek személyre szabott üzenetet küldök...
2014. jan. 23. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aki nem ír vissza, annak valószínűleg nem vagy az esete.
2014. jan. 23. 17:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Soha senkinek?
2014. jan. 23. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Hány levelet írtál eddig? Abból 1 se válaszolt?
2014. jan. 23. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Biztos láttál már ilyen vagy ehhez hasonló űrlapot [link] ha más nem filmekben.

Na ehhez tudnám hasonlítani ezeket az oldalakat.

Te kitöltöd az adatlapodat mint ezt a tesztet és felhívód rá a kiszemelt hölgy figyelmét például azzal, hogy írsz neki.

Nála van egy "javító séma" amivel leellenőrzi az kitöltött adatokat és ha egy vagy több helyen hibás akkor mész a süllyesztőbe.

Ha még ez mellé egy előnytelen kép is van akkor tényleg vége.

Legyen rólad olyan kép ahol nagy ház vagy értékesebb tárgy van a háttérben vagy valami jó nyaralóhely is megfelel.

A másik dolog a diploma.

Ha nem vagy diplomás akkor nem is vagy ember. A többi csak hülye és tudatlan lehet.

Ha van diplomád akkor jó álláshoz jutsz, ha jó állásod van akkor jól keresel, ha jól keresel akkor van sok pénzed és már el is értünk a mágnes végéhez.

Van még valami. Pár adatból és képből nem lehet eldönteni, hogy ki milyen ember és az a baj, hogy sokan írnak egy-egy csinosabb nőnek és ez valahogy sok nekik és egy kalap alá vesznek mindenkit, magyarul általánosítanak. Tisztelet a kivételnek!

2014. jan. 23. 17:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Én olyanoknak szoktam visszaírni, aki külsőre és adatlap alapján IS tetszik, mivel hülyíteni nem szeretnék senkit, sem hamis reményeket kelteni.

Saját példából kiindulva egy nő simán kap egy nap akár 15-20 levelet is....

Bizony naponta....

Szóval ez inkább a nőknek jó ismerkedési színtér, mint a férfiaknak. Mondom ezt én, aki szintén társkeresőzök, de még egyszer se jött össze onnan semmi.

2014. jan. 23. 17:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki elég jól. Ha jóképű lennél, egy 1 mondatos sablonlevélre is visszaírnának.
2014. jan. 23. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert egóépítéshez elég csak kapni a leveleket.
2014. jan. 23. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:

És miért ne jött össze semmi?

A "kiszemelt" mégsem tűnt olyannak mint amit szerettél volna?

Miért nem nézelődsz szélesebb körben az oldalakon?

Én is írtam már sok lánynak, nőnek ilyen oldalakon és valaki igen is visszaírt, hogy "Nem te vagy akit keresek".

Ezzel nincs is semmi gond, megköszönöm a választ és kész.

A baj ott van, hogy valakik ezt komoly kritikának veszik és egyből jön az ócsárolás ami hosszútávon nem éppen nyerő dolog.

2014. jan. 23. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Alapból lúzer aki társkeresőkön ismerkedik!
2014. jan. 23. 17:48
 10/13 A kérdező kommentje:
17:48: Nem csak ott ismerkedek és nem, nem vagyok elfoglalt ember, időm lenne elmenni valahova mindig, csak pénzem nem sajnos.
2014. jan. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!