Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon a szerelmet keresni, és azt meg is találni ott, mennyi lehet rá az esély?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 16:15
2/19 anonim válasza:
ugyanannyi, mint máshol:) nekem amúgy ott sikerült.
3/19 anonim válasza:
Minden amivel próbálkozol esélyt ad. 50/50 az esély ilyen helyen is. Én megtaláltam. 6 hónapot voltam csak fent. Szóval nekem megérte.
4/19 anonim válasza:
Úgy mindenhogy összesítve, elég kicsi
5/19 anonim válasza:
én utálom! csak negatív élményem van, de egy próbát megér, én kitöröltem magam még nemrég, mert annyira elegem lett belőle... mikor megismersz egy jó srácot... és olyan jól elvagy vele, hogy teljesen belezúgsz... és amúgymeg tök messze lakik... és nem lesz belőle semmi...szoval idegesítő, de próba szerencse, másoknak sikerül, nekem pont nem :D
6/19 anonim válasza:
Attól függ hogyan nézel ki,tehát ugyanaz mint az életben.Ha jól nézel ki teljesen mindegy mit csinálsz akkor is sikered lesz,ha meg nem akkor felesleges az egész szerintem.
7/19 anonim válasza:
Nekem bejött,elmentem a csajhoz,jól elvoltunk aznap este,bár kúresz igaz nem volt,szóval össze is jöttünk volna,de ez a nő kajak birtokolni akart és irányitani,úgyhogy mondtam neki hogy anyukám viszlát!Amúgy igen bejöhet,bár ha azt nézed hogy a nők 90%-a nem fog visszairni semmilyen levélre amit küldesz,de azért elolvassa,az elég lelombozó!
8/19 anonim válasza:
A nők sosem írnak vissza.
Otto Weininger igazat szólt.
9/19 anonim válasza:
miért ne írnának? de persze, nyugodtan általánosíts
10/19 anonim válasza:
én mindig visszaírok kikérem magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!