Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40 évesen. Van még esély új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen. Van még esély új párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
40 éves nő vagyok, elváltam több,mint 3 éve. Azóta már több társkereső oldalon is próbáltam kapcsolatot keresni, de inkább negatív tapasztalatokat sikerült begyűjtenem. Olyanok vannak fent, akik nősek, és csak laza kapcsolatot keresnek, vagy vannak még a "kő kóla?" típusú férfiak, és azok, akik ahhoz képest, hogy hogy néznek ki, elég nagy elvárásokkal rendelkeznek, aztán vannak azok, akik elsőre normálisnak tűnnek, de egy idő után kiderül, hogy igazából csak saját önbizalmuk megerősítésére használják a társkeresőt, és nem is igazán társat keresnek. Tudtok olyan lehetőségeket, helyet, ahol érdemes, vagy lehet még normális emberekkel ismerkedni?

2012. nov. 2. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Anyukámnak is majdnem negyven évesen lett új élettársa, a strandon ismerte meg. :)

Szóval nem lehetetlen, bár biztos nehéz, azt aláírom.

2012. nov. 2. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Biztos lehet csak nagyon nehéz!

Én úgy gondolom, hogy egy 40 évnél idősebb férfi, ha nem él családban, nem állapodott meg, akkor valami gond van vele! Vagy agglegény marad örökre és csak kalandot keres, vagy meleg, vagy valami anyja szoknyája mellett ülő szerencsétlen, aki önálló életre képtelen, vagy valami tragédia érte, amit képtelen feldolgozni!

Egy 40 éves nőről a férfiak többsége pedig azt gondolja, hogy csak arra kell neki valaki aki "kipókhálózza"!

Szerintem!

2012. nov. 2. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Mindig van, csak akarni kell. Ne a társkeresőn keress.

Ha Faludi Györgynek sikerült 90 évesen, és Uhrin Benedeknek 80 évesen, akkor neked miért ne sikerülne 40 évesen?

2012. nov. 2. 21:50
 4/10 Hole Hunter ***** válasza:

A fiatalok is nehezen találnak megfelelől partnert. Nálunk 40-eseknél talán még nehezebb, de nem lehetetlen. Ha görcsösen akarod nem jön össze...egyszerűen legyél nyitott és szeresd önmagad...de ezeket sztem te nagyon is jól tudod.

Sok sikert! :)

44/F

2012. nov. 2. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem is sikerülhet, legyél nyitott, öltözködj csinosan, és hagyd a francba a netet :)
2012. nov. 2. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert én nő vagyok, és az a tapasztalatom, hogy a korban hozzám illő férfiak 10 - 20 évvel fiatalabb párt keresnek maguknak, sőt még a hatvan körüli társkeresők is 35 körüli partnert jelölnek meg! Egy negyven éves férfi vígan járhat akár 20 éves barátnővel is, de egy ugyanannyi idős nőt már megszólnak ezért.
2012. nov. 2. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:
( a komment a 3. válaszadónak szólt.)
2012. nov. 2. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem a normálisan gondolkodók ezt nem így teszik, hanem a saját korosztályukból ismerkednek

ezért mondom, h hagyd a netet, ott mindenki akkora szájhős, meg bátor

2012. nov. 2. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Speciel Uhrin Benedek 88 volt, a párja 90.

A társkeresőn azért mondtam, hogy ne keress, mert elég gyatra a választék egyrészt, másrészt sok nem is szingli, csak szórakozik, harmadrészt, sokan szexpartnert keresnek, ezért van az, hogy 20 évvel fiatalabbat jelölnek meg.

Smafu az egész.

A komoly szándékú férfi köp egyet a korra, a belső értékeket keresi ebben a korban.

Fiatal vagy 40 évesen, hogy egyedül legyél. A szerelem nem korfüggő.

De ha te eleve nem hiszel magadban, akkor mi hogy segítsünk?

3-as voltam.

2012. nov. 2. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ha Faludi Györgynek sikerült 90 évesen"

Ja, az is biztos nagy szerelem volt!

:D

2012. nov. 4. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!