Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső oldalon a szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon a szerelmet keresni, és azt meg is találni ott, mennyi lehet rá az esély?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 16:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérjétek ki akkor nekem is ,sör fél lessz :D .Egyébként 20 nőből ha 1 ír vissza akkor még jó statisztikát mondtam.
2014. jan. 22. 18:13
 12/19 anonim ***** válasza:

11-es.

ennyire ne legyél már jóindulatú,túlzás amit írsz.Ötszázból egy kb. aki visszaír az is csak annyit tud,hogy "bocsi nem".

2014. jan. 22. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Érdekes amit írtok. Én is társkeresőztem. 5-ből 3 lány visszaírt. Nem vagyok se hú de helyes, se agyongyúrt, se pénzes pasi, és mégis...a három közül az egyik az aki a feleségem lett.F24
2014. jan. 22. 18:18
 14/19 anonim válasza:

Az utolsó hozzászólót valaki fizeti.

Ezer nőből egy ír vissza, az is csak annyit tud kinyögni, hogy nem.

A társkeresőkön olyan "hölgyek" vannak, akik vagy foglaltak, vagy leszbikusok, vagy az esetek túlnyomó többségében elvált, 3 gyerekes, 120 kilós proletárasszonyok.

A társkereső oldalakon többször annyi férfi van, mint a nő, és az arányokat tovább rontja, hogy az inaktív hölgyek sosem törlik a profiljaikat.

2014. jan. 22. 19:24
 15/19 anonim ***** válasza:

14.

Jó oké. Azt hiszel amit akarsz. De elég szánalmas, hogy azt gondolod ha van valaki aki nem ért veled egyet, mert mást tapasztalt, az csak hazugság lehet...

De persze eszedbe se jut, hogy inkább benned van a hiba ha nem válaszolnak neked...

2014. jan. 22. 19:46
 16/19 anonim válasza:
2014. jan. 23. 21:30
 17/19 bassontop válasza:

kb. ennyi:

[link]

2014. febr. 5. 09:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Már megint ez a sztori? unalmas...kiragadnak 1 olyat hogy volt aki hazudik a neten. Nagy ügy....ez azért nem mindenkire igaz ez aki neten ismerkedik. Különben én itthon ülnék egyedül a kutyámmal magányosan, a férjem meg talán összeköltözött volna pár haverjával és vegetálna...nem egy embert ismerek rajtunk kívül is, aki így talált párra...
2014. febr. 5. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
16 : van pasi is aki nem megy el a randira. Ezzel nem mondtál semmi újat. Csak megint általánosítás.
2014. febr. 5. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!