Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak bemesélem magamnak?
Van egy fiú osztálytársam, bármikor ránézek mindig figyel amikor észreveszi, hogy én is nézem akkor pedig a szemembe néz, mindig mosolygog rám; tegnap is buszmegállóban állt én oda álltam vele szembe ránéztem Ő is nézett és zavaromban rámosolyogtam Ő meg visszamosolygott. Múltkor megdobott ilyen nagy papírgolyóval utána megfogta a hátam kimondta a nevem és mondta, h bocsi, bocsi. Meg egyik haverjának mondta h dobjon meg krétával, (pont hallottam) megdobott Ő meg rákiabált, h miért vagy ilyen paraszt?!
Múlthéten a tanárnő kiosztotta a feladatokat és ahogy nekem megmondta mit kell csinálnom a 2 legjobb barátja kapálózott a tanárnak, h Őt is abba a csoportba rakják a tanár be is tette oda és szerintem zavarba jött mert utána mondta a barátainak h menjetek a f...ba, de mosolygott.
Bocsi, hogy ilyen összevissza lett:D 17L
Szerintem bejössz neki és csak aztvárja, hogy lépj valamit.
Bár meglehet, hogy azokközé a ritka emberek közé tartozik akik csak úgy szórakoznak mindenkivel.
Az biztos, hogy neked nagyon bejön:)
De valszeg te is neki, ha meg csak szórakozik akkor egy paraszt saját magát minősíti ezzel, megpróbáltad semmit nem veszíthetsz. Bár nem tudom miért ilyen beszari:) Menj oda és beszélgess vele.
Üdv:K
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!