Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted többet akar mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted többet akar mint barátság, vagy csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés

Nemrég(pár hete) ismertem meg egy srácot közelebbről. Egész addig csak látásból ismertem, pedig évfolyamtársak vagyunk, és pár utcával lakik csak arrébb mint én. Pár hete elég jó kapcsolatban vagyunk egymással, és észrevettem pár jelet, mely arra utal, h barátságnál többet akar, de leheth csak bemesélem magamnak, ezért lennék kiváncsi a véleményetekre, hogy külső szemlélőként hogy látjátok a dolgokat. Tehát: elég gyakran hozzám ér, pl miközben játszok a playstationon, akkor megfogja a dzsojsztikot úgy, hogy az én ujjaimra rakja az ujjait, és úgy mutatja meg h hogy csináljam – önszántából, meg se kérem:D. Suliban majdnem minden szünetben átjön az osztályomba hozzám beszélgetni. Buszon majdnem mindig mellém ül le. Mikor együtt voltunk a plázában (nagyobb – 4-6fős társasággal), vett nekem egy fagyit.:) és vett nekem egy csokit is ugyaneznap. Sokszor vitatkozunk gyerekes dolgokon,de csak poénból. Gyakran piszkál kis dolgokkal, pl h kócos vagyok meg néha megfenyeget h összekócol.:D Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Tudom, ebből nem lehet biztosra megállapítani, de azért kiváncsi lennék a véleményekre. Köszi.

17/L

2010. máj. 4. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki. ha ő is neked te is küldj jeleket!
2010. máj. 4. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Többet akar, vagyis minimum szeretne. ;)

20F

2010. máj. 4. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebből ítélve szerintem nagyon bír téged! De nem tudom, hogy többet akar-e , mint barátság. Gyakran szemezel vele, vagy gyakran rád mosolyog? Azt mondják, hogy akkor tetszel valakinek.

Amugy meg velem is hasonló a helyzet! Nemrég én is összeismerkedtem egy sráccal. Az egészet ő kedzeményezte. Nagyon kedves velem, azt mondja szeret velem lenni meg nagyon udvarias. Haza szokott kísérni, de egy este ugy, hogy ölelkezve mentünk végig a városon és a végén majdnem meg is csókolt, csak szájrapuszi lett a vége. Máskor meg amikor talizunk nem ad szájrapuszit, talán azért mert nem akar a barátai előtt? vagy mi

2010. máj. 4. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!