Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszem beleuntam. Elfardta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleuntam. Elfardtam. Elmenekulnek, de nincs hova. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szisztok, mar nagyon elkeseredett vagyok.Az ok, hogy gyszeruen nemtudom itt hagyni a paromat, kivel mar kb 3 honapa rossz a viszonyunk, mert nncs hova menjek.Mit tegyek?Mk az elso lepesek, amt tegyek??
2009. dec. 3. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nemtudsz hova menni? egy lakásban éltek?

Elsőnek sztemüljetek le megbeszélni a dolgokat hogy mi nemjó a kapcsolatotokban és próbáljátok megoldani.De ha ez már megtörtént és végképp nembirod mellette mondd el neki ezt beszéljétek meg míg nem találsz magadnak saját lakást vagy albérletet addig maradhass nála. remélem segitettem :)

2009. dec. 3. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Legyél megértőbb. Elvégre egy életre fogadtok hűséget. És te rögtön lelépnél 3 hónap miatt? Mi az egy életben? Tanulság, jól meg kell válogatni hogy ki lesz a megfelelő.
2009. dec. 3. 14:22
 3/4 anonim válasza:

Szülők, barátok, rokonok, ismerősök, kollégák. Ideiglenes szállást biztos találsz. Hátha távollétedben megembereli magát és vissza is mehetsz.

Elég rossz helyzetben vagy, mert valszeg visszaél azzal, hogy úgyse tudod otthagyni. Viszont amíg nem teszel semmit, amíg nem cselekedsz... Ha elköltözöl néhány hónapra valakihez, talán visszasír majd. Akkormeg kezedben a töke :)

De ha még ideiglenes lakot sem találsz, akkor jöjj össze valakivel, majd az új párodhoz beköltözöl.

A második vágta le rosszul vagy én? Házasok vagytok vagy mi? Na mind1.

2009. dec. 5. 01:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok koszonom a valaszokat.Nem , valoban nem vagyunk hazasok.(Hala az egnek)..

Nem, en igazabol nem szeretnek senkire" raakaszkodni" Nagyon aranyosnak tartom, ahogy irod:Koltozzek ,vagy jojjek ossze valakivel>>"

Az semmegy olyan konnyen,de szerintem te is tudod..

2009. dec. 5. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!