Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy ha több mint 4 éve nem volt semmilyen párkapcsolatom?
Sziasztok én egy 25 éves srác vagyok.Sajnos az utóbbi pár évben nem értem rá lányokkal ismerkedni.Nem az hogy lusta vagyok,hanem soha sincs plusz időm amivel ismerkedéssel tudnám eltölteni.Barátaim,haverjaim vannak,mindig azt mondják hogy menjek el velük bulizni.De ha nem tudok akkor nem tudok.Mindig tanulok,dolgozok,edzek nekem ezek a legfontosabbak,hogy nekem legyen jövőm,vannak céljaim és azokat el is akarom élni.Mert az élet cél nélkül szart sem ér!
Szeretnék egy lánnyal ismerkedni csak időm nincs rá.Szoktam lányokkal beszélgetni buszon,buszmegállón.Beszélgetés közben kiderül milyen másik ember karaktere,de egy lány sem volt nekem szimpatikus.
Szerintem nincs ezzel semmi gond... ilyen korban olyan sem ritka, akinek nem volt párkapcsolata.
A kérdést nem nekünk kell feltenned, hanem magadnak. Neked baj? Zavar?
Ahhoz meg, hogy ilyen vagy annyit tudnék hozzátenni, hogy szerintem sokkal jobb ha sikereid megoszthatod valakivel. ;)
Azzal, hogy beszélgetsz, ismerkedsz... Ha buliznál, ott sem találnál gyorsabban szimpatikus lányt, sőt.
Nem találsz hozzád illő lányt, ha akarsz, sem fogsz hamarabb találni. Egyszer majd csak találsz valakit, aki már hozzád illik. Egyébként minek tanulsz? :)
Én 24 vagyok és pont ez van. Úgylátszik akinek nincs szerencséje fiatalon az már el is áshatja magát.
Nemtudom mit tudnánk tenni hogy mi is kelljünk valakinek mégilyen öregen is.
Én 21 éves vagyok és már 3 éve nem volt párkapcsolatom. Ami pedig volt sosem volt az igazi, mert szinte semmit nem éreztem a lány iránt. Aki nekem kellett volna az engem nem akart. De így utólag belőlük is teljesen kiábrándultam.
Az elmúlt 2 évbe teljsen magányosan barátok és egyéb társaság nélkül éldegélek depresszióval küzdve. Szerintem nem gáz, hogy egyedül vagy régebb ideje csak ezt tartsd magad előtt és ne menekülj el egy álomvilágba. Különben egyszer azt veszed észre, amit én.
Bocsi ha kicsit zavaros az üzi de már álmos vagyok.
------
"öreg vagyok én már"
Akkor én viszem a toplistát... 26 éves vagyok. Utoljára 18 éves koromban volt barátnőm (akit nagyon szerettem, de megcsalt...nem voltam elég gazdag neki)... igaz azóta csináltam 2 felsőfokú szakképzést, nyelvvizsgát, + most csinálok egy diplomát.
Még nincs autóm... :( de egyszer lesz. És akkor lesz nő is.
Gondolom. Szóval öreg vagyok... :) 26 éves. :)
Na én meg megfogadom hogy úgy is próbálkozni fogok tovább. Egyszer úgy is bejön valaki itt Budapesten főleg, vagyis én valakinek aki szép és csinos és vonzónak talál...
Szóval megfogadom, hogy:
1; Nem adom fel. I don't give up!!!
2; Ha kell még 50 évesen is udvarolni fogok annak aki megtetszik és egyedül van. Úgy is két esély lehet: vagy engem választ vagy nem.
3; Nem játszom meg magam. Fogadjon el így ahogy vagyok: autó nélkül egyelőre, plazma tv nélkül egyelőre...
4; Nem keseredem el, ha nem engem választ, hanem keresgélek tovább.
Szerintem ennyi.
Úgy is december 31 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!