Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy nálam rondább pasi is tud csajt szerezni, csókolózni. Akkor nekem miért nem jött össze 29 év alatt még szex sem, nemhogy egy jó nyálas csók? Kivagyok már.
Figyelt kérdés
Nem nézem ezt a műsort, mert agysorvasztó, csak ez a rész most érdekelt valamiért.
2014. jan. 19. 14:36
11/15 anonim válasza:
Atya úr isten ez a nyomi! :D Hát szerintem ez csak a csajt minősíti le!
De nagyon valószínűnek tartom,hogy a személyiséged olyan,hogy nem vagy nyomulós meg ilyenek és ezért van így!
Ha gondolod nekem is dobhatsz egy képet de nem hinném,hogy gond lenne veled vagyis a külsővel. Csak a hozzáállással. Hisz most is csak sajnáltatásból írtad ki a kérdést.
12/15 anonim válasza:
Ja hogy te Charlotte-ra gondolsz... és azt hallottad hogy eddig több mint ezer pasinak volt meg? én még bottal se piszkálnám meg....
13/15 anonim válasza:
a fogyatékos lesmárolta a ri*ncot, akit már 500+ pasi megdugott.
Akkor inkább az örök szüzesség!
15/15 anonim válasza:
Ki nézi azt a shit VV-t?Erőltetett megjátszott fos.Amúgy tényleg elég bárgyú lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!