Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyálas csok, mit csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyálas csok, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Én még csak 3 sráccal csokoloztam. de mindig nyálas a szám kivülről utanna. kicsit zavaro. az a kérdésem, hogy akkor most én vagyok ilyen nyalas, vagy véletlenül mind a 3 pasi? mert az én szám nyálas, az övét nem tudom. értelmes válaszokat lécci hogy mit csinálhatok rosszul...
2009. nov. 7. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit se csinálsz rosszul,sok esetben nyálas lesz a csók,sok ilyen van,sőt azt lehet mondani hogy az esetek többségében ilyen.PErsze ha valakinek olyan a beszélőkéje hogy fröcsög a nyála eleve,annak aztán jó sok nyál folyhat ki...de megpróbálhatsz sokszor nyelni.Amugy meg mivel a fiu kapja be a szádat,ezért lesz a szád kivülről olyan,legalábbis kicsit nedves.
2009. nov. 7. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
fantát colát mellőzd
2009. nov. 9. 12:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát köszi :)

de konkrétabban az érdekel, h én vagyok nyálas, szoval ő csinal rosszul valamit, vagy én?

2009. nov. 9. 15:02
 4/6 anonim válasza:
Remélem, azóta megoldódott a problémád. Ha a te szád nyálas, azért nem te vagy a hibás. Vagy a srác hibás, vagy ő se, egyszerűen velejárója ez a csóknak. Saját tapasztalatom szerint kicsit alkalmazkodni kell a másikhoz, és akkor csak minimálisan nyálazzátok össze egymást.
2012. jan. 1. 12:22
 5/6 A kérdező kommentje:
azóta nem volt pasim :((
2012. jan. 1. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem megnyálazhatsz.:)
2014. jan. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!