Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mennyire és miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire és miért idegesítő számotokra egy ilyen típusú, beállítottságú nő?

Figyelt kérdés

Ez egy személyiségteszt eredményéből van kimásolva. Tudom, hogy ez "csak egy teszt", stb. tehát ilyen választ írni felesleges.

A kérdésem az lenne, miért és mennyire idegesít titeket egy ilyen nő? Volt már ilyennel kapcsolatotok? Vagy inkább csak barátnak kellene? Vagy annak se?

Kíváncsi vagyok az itteni emberek válaszára is. Férfiismerőseim körében egyöntetű a vélemény: kapcsolatot soha nem tudnának hasonló nővel kialakítani, mert nem bírják elviselni, ha egy nő okosabb náluk, ha a szarkazmus-szint örökké 100%-on áll, hidegfejűek, és vitázási kényszerük van, örökké filóznak valamin, nem "csevegő-típusok", túl csendesek (számomra pl. a "kínos csend" fogalma nem létezik: ha semmi hasznos, releváns dolog nem jut eszembe inkább hallgatok, és a partneremtől is ezt várom el). Haszontalan dolgokról, vagy érzelmi alapú vitáktól, manipulációtól ("ha nem adsz nekem igazat, már nem is szeretsz", stb), rinyálástól a falnak megyek. Ettől meg az általam ismert férfiak mennek a falnak:D Csak nem értem miért.

Hasonló nő barátaim szintén ilyen tapasztalatokról számolnak be.

Nos?

(Korotokat írjátok le, legyetek szívesek.)

Készülj fel rá, hogy tényekkel támaszd alá a véleményed – vagy legalább valami jól hangzó indoklással.

Ne várd, hogy tiszteljenek téged vagy az álláspontodat, az INTJ tiszteletét ki kell érdemelni.

Állj készen, hogy elismerd, ha tévedsz. Az átlag INTJ többre becsüli az igazságot annál, hogy kinek van igaza. Vond vissza a hibás megállapításod és ismerd el a hibádat, és egy nagyon ésszerű embernek fognak tartani. Ragaszkodj a téves magyarázatodhoz , és azt fogják gondolni, hogy egy irracionális idióta vagy és mindent, amit mondasz, meg kell kérdőjelezni.

Próbáld nem ismételni magad. Az idegesíti őket.

Ne etesd őket hülyeségekkel.

Készülj fel a vitára. Az INTJ-k szeretik darabokra szedni az ötleteket és igazolni értékességüket. Még azokért a pontokért is harcolni fognak, amiket nem támogatnak ténylegesen, pusztán a vita kedvéért.

Ne téveszd össze a meggyőződésed erősségét az érveid erősségével. Egy INTJ nem kell, hogy higgyen egy nézőpontban, hogy érveljen mellette, vagy hogy jól érveljen mellette. Ezért több kell, mint buzgalom, hogy befolyásolhasd őket.

Ne lepődj meg a szarkazmusukon.

Emlékezz, hogy az INTJ a működő megoldásokban hisz. Rendkívül nyitottak a lehetőségekre, de gyorsan elvetnek bármilyen ötletet, ha az nem megvalósítható. Az INTJ elfogulatlansága azt jelenti, hogy hajlandók belegondolni egy ötletbe, azáltal, hogy szanaszét szaggatják. Ez megrettenti azokat az embereket, aki "ó"-kat, "nahát"-okat és tiszteletet várnak. A legnagyobb sértés, amivel egy INTJ egy ötletet illethet, hogy nem foglalkozik vele, mert ez azt jelenti, hogy még arra sem érdemes, hogy lerombolják. Ez azt is jelenti, hogy nem fognak csak úgy elfogadni bármilyen nézőpontot, amit előadnak nekik. A végső kérdés „Működik?” lezárja a vitát.

Ne várd, hogy az INTJ-t érdekelje, mit gondolsz róla. Már tudja, hogy egy arrogáns bunkó, beteges humorral. Közölni vele, ami nyilvánvaló, nem vezet sehová.

2014. jan. 18. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha találkoznék egy intj csajjal, én is az vagyok, és cseppet sem találom fárasztónak az aprólékos vitákat, sőt élvezem őket. Nem szeretem a bólogatójuliskákat.

Az a férfi hozzáállás, hogy nem akar nálánál okosabb barátnőt, nekem ellenszenves. Ez most azért baj nekik, mert ők akarnak a császárok lenni? Nemhogy az előnyeit néznék. Én szeretnék egy nálam okosabbat, már csak azért is, mert olyanom még sosem volt. A legokosabb barátnőm is azzal jött hogy neki még nem volt nálánál okosabb pasija, én vok az első ilyen, de örült neki amúgy. Taliztam korábban egy csajjal aki nagyon értelmes volt, róla el tudtam képzelni hogy több esze van mint nekem, és ez tetszett is nagyon, de külsőleg zavart benne pár dolog, pl nagyon adott a sminkelésre, amiből sztem kevesebb is elég.

32F

2014. ápr. 12. 20:13
 12/13 anonim válasza:
Én INTP vagyok és állítólag ők illenek hozzám..
2014. ápr. 16. 12:26
 13/13 pbl4444 válasza:

Semmi sem csábítóbb, mint egy olyan nő aki még nálam is okosabb.

(Eddig három ilyennel találkoztam. Külsőre közepes; szép; nagyon szép. Mindháromba bele voltam esve rövidebb-hosszabb ideig. :) A típusukról sajnos nem tudok semmit.)

Nagyon kíváncsi lennék, hogyan működik egy INTJ-INTJ párkapcsolat. (optimista vagyok ezügyben)

Üdv, 35/F/INTJ

2018. jan. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!