Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez másnak is idegesítő lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez másnak is idegesítő lett volna?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük hogy ma találkozunk 10 kor. Már 8kor írt. Kérdezősködött. Én akkor reggeliztem. Írtam, hogy még készülődnöm kell. Írta, hogy akár most is el tudna indulna. Megint írtam, hogy nem vagyok kész! Aztán pár percre rákérdezett, hogy mikor induljon, mert már megy el otthonról, indul. Megint írtam, hogy nem vagyok kész, nem tudok készülődni sem! Egyszerűen nem fogta fel, és a végén írtam neki, hogy ne is jöjjön, hagyjuk az egészet, mert már felhúzott éppen eléggé.
2013. nov. 17. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is, bár én fiú vagyok, és ha nagyon kell nekem a csaj, akkor nem mondom le.
2013. nov. 17. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szarnék rá, én is utálom a pontatlan embereket, azokat meg pláne, akik mindenhova előbb oda akarnak érni.
2013. nov. 17. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából a helyzettől is függ. Mert ha csak arról van szó, hogy átjön hozzánk, akkor miért ne jöhetne hamarabb!? Persze ha én magamnak előtte beterveztem valamit, vagy otthon még dolgom van, akkor nyilván nem örülnék neki, hogy hamarabb akar jönni. Inkább hamarabb jöjjön, mint késsen, mert a késést utálom.
2013. nov. 17. 08:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Zuhanyoznom is kellett, ruhát válogatni, sminkelni meg már nem tudok, mert a folyamatos írogatástól felidegelt. A hajam sincs kész, mert nem tudok vele foglalkozni, fullra elment a kedvem is tőle.
2013. nov. 17. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincsen a vérszívókkal, ha megtanulod minél gyorsabban felismerni őket, valamint megvédeni magad tőlük.
2013. nov. 17. 09:05
 6/6 anonim válasza:
Szerintem szijatok ell 1 békepipát
2013. nov. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!