Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond?
Nekem az a tapasztalatom, h az új kapcsolat mindig akkor jön, amikor nem számítasz rá...sz'al nem kell elkeseredni, előbb-utóbb jön majd:)
A barátaiddal értek egyet, sztem 1-2 évvel fiatalabb lányokkal kellene ismerkedni, tuti van köztük érettebb is, akivel jól megérthetnétek egymást.. mert visszagondolva, mikor én voltam 17, nekem is idősebb barátom volt, vagyis nem a korosztályomban keresgéltem.
A lényeg télleg az, h ne keseredj el. Érezd jol magad, nincs veled baj!
Szerintem pont a 17 éves fiúk vannak a legnehezebb helyzetben... a fiatalabb lányok még éretlenek, a korodbeliek inkább az idősebb fiúkkal foglalkoznak, az idősebbek, hát igen...
De ne keseredj el, ha kell, úgyis rád talál a szerelem. Mindenesre én egy-két évvel fiatalabb lányokkal próbálkoznék. Vannak ám olyanok, akik korukhoz képest nagyon éretten tudnak gondolkodni! :)
Az eddig szólókkal egyet tudok érteni:-)
Én azt hiszem a 28 évemmel egy kicsit már más korosztály vagyok, ezért elmondanám, hogy állatira örülök, hogy vannak ilyen fiatalok. Akiknek fontos az érzelem, a simogatás, a társ. Ez igen ritka, le a kalappal!
Saját tapasztalat az is és igaz,hogy ha keresed, nem fogod megtalálni. Én 7 évig kerestem. Mivel nem sikerül, elkeseredett vagy és ez kisugárzik, hidd el.
Fontos, hogy légy békében magaddal, lépj a nagy akaráson túl és inkább "élj", tényleg megtalál a szerelem, csak el kell lazulnod...
Gratula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!