Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet csak azért találkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csak azért találkozik velem, hogy lerázzon?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt megismerkedtem egy kedves lánnyal akivel akkor élőben úgy tűnt kölcsönös az érdeklődés. Azóta sajnos a vizsgáink miatt csak facebookon tudtuk tartani a kapcsolatot és leginkább napi 3-4 levélben kommunikáltunk egymással mindenféle témákról. Mindig hosszú, kedves üzeneteket küldött de viszonylag elég ritkán így 3-4 nap után felhoztam a találkozó kérdését. Akkor bele is ment, de csak erre a hétre tudtunk szervezni, mert ekkor van két vizsga között annyi időnk, hogy nyugodtan beleférjen. A szombati napot beszéltük meg, gondoltam délután/kora este kéne valami programot összehozni, de azt mondta neki csak délelőtti találkozó jó, mert akkor a városban lesz ugyanis el kell intéznie valamit, az este pedig nem jó és nem igen szeretne ugyanazon a napon kétszer is beutazni a városba. Kicsit úgy jött le nekem az egész, mintha csak azért szánna időt a találkozóra, hogy élőben mondja el nekem, hogy nem szeretne velem jobban megismerkedni és ennyi volt a mi történetünk. Azért gondolom ezt, mert az utóbbi időben elég sokszor előfordult, hogy 1-2 napig nem is válaszolt az üzenetemre, de elolvasni elolvasta, illetve kicsit távolságtartóbbnak érzem őt mint korábban. Én parázom túl a helyzetet vagy létezik olyan lány aki belemegy egy találkozóba azért, hogy ott közölje a rossz hírt?
2014. jan. 17. 00:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nar nem etdekled....
2014. jan. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!