Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem meri 20 éves létére elmondani a szüleinek, hogy velem találkozik?
Mindig kitalált valami hazugságot, és amikor 4 napra jött hozzám akkor is azt mondta, egy haverhoz megy és van itt egy rendezvény, azért kell pestre jönnie.
l
Mert fejben gyerek...Nem azon múlik,hány éves.
Neked férfi kéne,nem fiú,szerintem.
ha velük is el, a 18 év feletti már felnőtt ember, nem köteles semmit elmondani otthon. én is felnőtt vagyok és utálom, amikor szóba jön, hol voltam, de most már megtanultam, h nem mondok rá semmit. de a lényeg, h bármit mondjon az ember, csak az igazat ne, h ne tudják meg, akármi is az igazság, akárhova is megy az illető.
de lehet, csak nagyon féltik azt a 20 évest, és ha mást mondana, mint amit mond, már aggódnának érte. szóval rengeteg oka lehet, sztem ezen nem kéne fennakadnod. később még kiderül, milyen a viszonya a szüleivel, és akkor ezt is jobban meg fogod érteni, de most emiatt törni az agyad teljesen értelmetlen.
Én észre se vettem az "l" betűt, ami am lehet "1" is, ha kicsit meszebbről nézed a monitort.
Látom megint megelőztek, de azé én is leírom nagy vonalakban:
- egyszerűen csak nem akarja, hogy a szülei tudjanak rólad (én se szeretem, ha a magánéletem után érdeklődnek)
persze van a rosszabb lehetőség, amire te is gondolsz (szerintem) csak nem mered bevallani magadnak:
- nem tartja eléggé komolynak a kapcsolatot, ami azonban nem tűnik valószínűnek a 4 napos kis kirucanás után.
Bocsi, ha nem igaz (hogy te ezt gondoltad) csak nekem ez is eszembe jutott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!