Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bocsánatot kérjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bocsánatot kérjek tőle vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú, aki nagyon sokáig odavolt értem, össze akart velem jönni, de én vele nem és elég csúnyán viselkedtem vele, visszautasítottam. Azért hétvégente találkoztunk, együtt mentünk bulizni, egyszer kicsit sokat ittam, majd egyik napról a másikra közölte, hogy már nem érzi azt irántam, amit eleinte. Igazából teljesen megértem, mert tényleg nem viselkedtem valami szépen és bűntudatom van miatta. Hagyjam békén ezek után vagy bocsánatot kérjek?
2014. jan. 16. 10:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit sok lett a szóismétlés.
2014. jan. 16. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Visszautasítottad, szóval várható volt. Férfi-női barátság nem létezik...
2014. jan. 16. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor minek b@ssztatod? Egyszerűen csak hagyd békén, nem érdemes kavarni a trágyát.
2014. jan. 16. 11:04
 4/4 PearlDiver ***** válasza:
Ha valóban hibásnak érzed magad valamiben, a bocsánatkérés szép gesztus, tuti jól fog esni neki! Csak ha nem ez a szándékod, akkor úgy fogalmazz hogy ne értse félre, hogy mégis közeledni akarsz hozzá.
2014. jan. 16. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!