Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti is "elolvadnátok"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is "elolvadnátok" ettől? Férfiak, szoktatok ilyen gesztust tenni?

Figyelt kérdés

03:04-től

http://www.youtube.com/watch?v=3evvuZJGPSg

A barátnőimmel néztük ezt a videót, és mindannyian "olvadoztunk", de sajnos manapság (vagy csak egyikünk sem találkozott ilyen férfivel) ilyen gesztust sosem tesznek. Pedig sokkal inkább romantikusabb, elbűvölőbb, sőt, érzékibb ez, mint mondjuk az üres bókok, vagy a kényszeredett puszi adás a randi elején-végén.

Vannak itt olyanok, akiknek hozzánk hasonló a véleménye erről, vagy csak mi születtünk rossz századba?:D

Kort, nemet írjatok!

2014. jan. 15. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Öntudatos kislányok...

Majd pár év múlva meg azon fognak sírni hogy bunkók a pasik.

2014. jan. 15. 20:06
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
ó, hát én imádnám, de még nem találkoztam ilyen fiúval :) 19/L
2014. jan. 15. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:

A párom gyakran csinálja :) Igaz, tudja hogy szeretem :)

25N

2014. jan. 16. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez egy pantomim előadó művész.

Nagyon tetszetősen csinálja amit csinál, de ez egy "műsor" egy jelenet, amit előad.

Szép azt meg kell hagyni.

De nem valóság. Nekem inkább viccesnek tűnik, mint olvadoztatónak. :D

Ez kb olyan mintha azon csodálkoznál, a pasik miért nem úgy néznek ki mint a filmekben, vagy hogy suliban a folyósón miért nem lassított felvételben mennek a vagány arcok. Vagy mittudomén.

2014. jan. 16. 04:02
 15/19 kendrazoltan ***** válasza:

Sajnos a legtöbben képmutatóak a klasszikus férfiúi gesztusokkal szemben, ilyen a kézcsók is...én imádom az ilyesmit és egyértelműen lejön a lányról, ha ez neki idegen...és legtöbbeknek az, viszont amikor beszélni kell róla, akkor hű, meg ha...éppen olyan ez, mint amikor parasztnak néznek, amikor előre megyek az étteremben, vagy teljesen hülyének, amikor elmondom, hogy fiatal lánynak kifejezetten illetlenség szegfűt adni...sokkal több huszonéves lánynak / nőnek fogalma sincs az illemszabályokról, amint amennyinek van, a tizenévesek 95%-a pedig azt sem tudja, hogy az "illem"-et hidegen vagy langyosan kell meginni a vodka után....

Aki ezt kikéri magának, annak szeretném előre jelezni, hogy nem kell leírni, hogy "Én tudom, én tudok minden ilyesmit"-->örülök neki, ti szerencsére a kiveszőfélben levő kisebb hányadba tartoztok, igyekezzetek a korosztályotokban hirdetni az "igét", mert a következő generáció már lassan olvasni sem fog tudni...

2014. jan. 17. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:

nem érek én rá arra hogy beöltözzek és idegeneket puszilgassak, mellesleg ahol én lakok, csak furcsán néznének az emberek, aztán elmennének mintha nem is lennék ott :D amúgy mindig udvarias vagyok, mégsem szokták értékelni a lányok, viszont mindenkitől elvárják, és ez nagyon nem fair

14/f

2014. jan. 25. 07:08
 17/19 PearlDiver ***** válasza:

Én szoktam kezet csókolni a barátnőmnek. Szereti :)

24F

2014. febr. 6. 03:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Az iq nem lehet negatív, ahogy az n küszöbszám sem.
2014. febr. 6. 03:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyilván mást néznek el az emberek egy utcai mutatványostól mint egy vadidegentől. Neki ez a munkája, mint az udvari bolond, aki a mesék szerint még a királlyal is tréfálkozhatott. (A valóság meg ki tudja mi volt :)

Egyébkén elég egyszerű a történet, ha valakinek bejön a másik akkor bármilyen gesztus jól esik, ha meg nem jön be akkr tökmindegy.

2014. febr. 6. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!