Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is "elolvadnátok" ettől? Férfiak, szoktatok ilyen gesztust tenni?
03:04-től
http://www.youtube.com/watch?v=3evvuZJGPSg
A barátnőimmel néztük ezt a videót, és mindannyian "olvadoztunk", de sajnos manapság (vagy csak egyikünk sem találkozott ilyen férfivel) ilyen gesztust sosem tesznek. Pedig sokkal inkább romantikusabb, elbűvölőbb, sőt, érzékibb ez, mint mondjuk az üres bókok, vagy a kényszeredett puszi adás a randi elején-végén.
Vannak itt olyanok, akiknek hozzánk hasonló a véleménye erről, vagy csak mi születtünk rossz századba?:D
Kort, nemet írjatok!
szóval öltözzek be szobornak?
ha elmúltál 13 majd rájössz xd
Szerintem is remek gesztus a kézcsók, de annyira nem ritka, mint gondolod. Én pont ma is kaptam egyet :) Ráadásul igazán gavalllér volt az illető, mert nyakig szutykos voltam éppen, de ma találkoztunk először, eddig csak telefonon beszéltünk sokat (munkaügyben). De csókolt már nekem kezet vadidegen pasi is a nyílt utcán, amikor előreengedtem - igaz, ez külföldön volt, de nem a "gazdag nyugaton". (gyorsan hozzáteszem, egyáltalán nem vagyok egy szépség, annak biztosan nem szólt a dolog.)
Valamiért inkább az idősebbek művelik, a fiatal srácoknál nem divat.. Pedig tényleg nagyon jólesik, a nőiesség elismerése.
Ha az "ilyen gesztus" alatt a kézcsókot érted, akkor persze, kedves és valószínűleg jobban meg is jegyzi a lány az illetőt,mint aki mondjuk két puszival üdvözli.
Mindenesetre nekem ennél azért több kell,hogy "olvadozzak" :)
20
Első pár válaszolónak: egyértelműen nem a jelmez a lényeg, de reméltem, hogy negatív iqval rendelkező emberkék nem fognak válaszolni, és megkímélnek az idétlen, jópofának vélt vicceskedéseiktől.
Többieknek köszönöm:) Várok még válaszokat.
Én csinálnám,jobban tetszik mint a puszi vagy kézfogás, de egyre több olyan lánnyal találkozok aki szerint ez elavult meg amúgyis fuj.
Van akinél komoly mínusz ha kezet csókolsz neki.
18/F
18/F
Aki nem értékeli...hát nekem furcsa..27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!