Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kezdeni ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, aki aranyos, jófej, kicsit félénk, azthittem teljesen szent. Jártunk VOLNA, de összejött egy másik csajjal, aki elvileg már sok mindenkivel lefeküdt (15 lesz) és a fiúnak is csak arra kell, nem szereti. Ezt egy jóbarátom mondta, aki nagyon jóba van vele. Ennek ellenére látványosan kerül, mindig néz és zavarban van. Szeretem a fenébe is, és nem hiszem hogy én arra kellenék neki, mert nem jöttünk volna egyből össze. :( Sos!2009. dec. 1. 18:51
1/7 anonim válasza:
a te korod? mitől "szereted"? elég kevés az információ...ha meg ilyen a srác akkor hagyjad szerintem inkább!
2/7 anonim válasza:
Jó kérdés, leírtak alapján, és lehet hogy Te tényleg tetszel neki, de ezt sem lehet biztosra tudni. A fiúknál a kanosságon nincs mit csodálkozni abban a korban és persze hogy akarnak teljes barátnőt is, de így könnyebb volt + még a bizonytalansága, mert ha nem látja egyértelműen, hiába akar bármit és hiába érez bármit, nem tudja mihez tartani magát, ha könnyen kapott egy p.ncit azt meg nem hagyta ki, valahol jó is tette. Érdemes kezdeni, ha halasztod is, biztos akarsz majd szexelni is:)
3/7 Andrewka válasza:
Lehet h érez irántad valamit. Csak lecsapott az ingyenkurv@ra. Azért kerül mert rosszul érzi magát h mással van amikor veled is lehetne. De hát a szex nagy úr. Keresd a társaságát hátha ad jeleket h váltana érted.
22/f
4/7 A kérdező kommentje:
Bevallotta hogy tetszem neki, és én is mondtam neki, hogy bejön. A lánnyal alig látom őket együtt, nem is nagyon fogják egymás kezét, csókolózni se láttam őket, pedig osztálytársak... rákérdezzek, hogy most mivan/lesz?
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 1. 19:21
5/7 anonim válasza:
szerintem kérdezz rá, de csak finoman, mert a leírtakból elég félénk lehet. ne érezze, hogy nyomulsz, mert még félénkebb lesz. sok szerencsét, majd írd meg, mi volt :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem a srác érez irántad valamit, de ebben a korban a fiuk tapasztalatokat akarnak szerezni, és talán épp azért jött össze a leirtak alapján "ribancal" , hogy tapasztalatokat szerezzen, és magabiztosabb legyen amikor majd veled lessz. Én igy látom a dolgokat. 20/F
7/7 A kérdező kommentje:
Rákérdeznék de egyenlőre nincs lehetőségem rá.. és félek is. :S
22:45 lehet hogy igazad van. de közbe "megbánt" ezzel. és olyan rossz ez a tehetetlenség. annyira bejön.:S
2009. dec. 6. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!