Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátyám haverjával kezdeni? Érdemes neki esélyt adni?
Figyelt kérdés
Itt inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi..megmérgezheti a dolgot h jó barátok?2011. jan. 19. 16:19
1/3 anonim válasza:
Az egyik barátnőm megcsinálta régen. Azt hiszem azóta nem lehet normális családi/baráti összejövetelt szervezni náluk, mert ugye ő nem akar találkozni a sráccal, a bátyjának viszont még mindig a legjobb haverja. Csak akkor vágj bele nagyon-nagyon biztos vagy benne, hogy jól sül el a kapcsolat.
2/3 anonim válasza:
Szakításom után egy nappal kikészülten jó részegen elmentem a bátyámmal és a barátjával(ismertem már vagy 6-7 éve) bulizni. A barátnőim itattak, ahogy nem szégyellték, én meg álltam a sarat. Hajnalban hazakeveredtünk, és úgy adódott, hogy egyik barátnőm nem aludt mégsem nálam (talán égi jel:) ) ezért mondtam a barátnak, hogy aludjon ott velem. Tudtuk mindketten, hogy mi lesz. Csak egy kis felejtésnek szántam, de szerelmesek lettünk. Soha nem szerettem még úgy senkit, mint őt. Nem bántam meg, hogy aznap lefeküdtünk. A tesómmal való kapcsolatom meg azóta még jobb lett. Mivel barátok, így sok helyre megyünk közösen, aminek nagyon örülök. Szóval én szerencsés voltam, kívánom ezt neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!