Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól elfogadott ha egy lány a 3. randi elvet követi?
Vagyis 3. randin van szex.
Mikortól mondanátok, hogy már megérett a dologra és nem lenne elítélendő?
13-14 éveseknél egyértelműen elítélendő (legalábbis számomra), ennél jobban nem fejtem ki a véleményem, én a ti válaszaitokra vagyok kíváncsi!
Tizenéves korban inkább nem kéne. De pl 20 vagy afelett már simán belefér.
De akkor se elvek alapján kéne.... hanem érzések alapján dönteni.
Mi a férjemmel pl a 3. randin feküdtünk le először:D ez van ... szerelem :) akkor 2 hete együtt voltunk , viszont már 1 hónapja ismertük egymást. 24 éves voltam. Nem a harmadik randi miatt történt így, egyszerűen csak így éreztük jónak, és adta magát a helyzet is. Ja és csak mondom, hogy én legalább nem a szüzességemet adtam oda ennyi idő után, :) mert a férjem igen... nekem adta:) 21 évesen.
Szóval nem gondolom hogy huszonévesen hónapokat kéne várni. De a 3 randi mint szabály, hülyeség. Mindenki akkor tegye, amikor azt érzi, hogy ez a helyes, vágyik rá stb....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!