Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól elfogadott ha egy lány a 3. randi elvet követi?
Vagyis 3. randin van szex.
Mikortól mondanátok, hogy már megérett a dologra és nem lenne elítélendő?
13-14 éveseknél egyértelműen elítélendő (legalábbis számomra), ennél jobban nem fejtem ki a véleményem, én a ti válaszaitokra vagyok kíváncsi!
Na köszönöm a választ..
Más is válaszolhat ha tud normálisan..
Semmi baj, mindenkinek lehet szar napja!
(Amúgy én nem követném ezt az "elvet", csak érdekel mások véleménye)
Ha valaki szeretkezni akar, akkor szeretkezzen. 12-99 éves korig szerintem rendben van ez a megoldás.
A baj azzal van, amikor valakinek a gyakorin kell kérdezgetni, hogy mit tegyen mert nem gondolt a fogamzásgátlásra, vagy véletlenül seggből punciba csinálta, és egyéb. Nos aki arra nem képes hogy ezeknek normálisan utána nézzen, illetve elolvasson egy könyvet arról, hogy hogyan kell jól szexelni és a párjával bánni, az ne szexeljen, akárhány éves is.
Ez az elv, meg a többi hasonló, szerintem is éktelen nagy baromság, inkább igazi elveik lennének a fiataloknak, pl. hogy érzelmek, kölcsönös bizalom és egy ideje tartó párkapcsolat nélkül nincs szex.
De a módosított kérdésre a válaszom: amikor a fiatalok a saját lábukra állnak, talán már készek rá. Szóval ne anyutól kelljen kölcsönkérni tamponra, amit kotonra költesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!