Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves kortól elfogadott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól elfogadott ha egy lány a 3. randi elvet követi?

Figyelt kérdés

Vagyis 3. randin van szex.

Mikortól mondanátok, hogy már megérett a dologra és nem lenne elítélendő?

13-14 éveseknél egyértelműen elítélendő (legalábbis számomra), ennél jobban nem fejtem ki a véleményem, én a ti válaszaitokra vagyok kíváncsi!

2014. jan. 14. 00:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha két ember nagyon vonzódik egymáshoz és már rögtön le akarnak feküdni egymással... -.- hány éves kortól nem ítélnétek ezt el?
2014. jan. 14. 00:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Na mondjuk... 30-35. Ott már a legtöbben nagyon a családalapításon gondolkodnak szingliként.
2014. jan. 14. 00:54
 13/25 A kérdező kommentje:

Na köszönöm a választ..

Más is válaszolhat ha tud normálisan..

2014. jan. 14. 00:57
 14/25 anonim ***** válasza:
(Amúgy bocs ha gyökér voltam ,csak köcsög egy nap van mögöttem)
2014. jan. 14. 00:59
 15/25 A kérdező kommentje:

Semmi baj, mindenkinek lehet szar napja!

(Amúgy én nem követném ezt az "elvet", csak érdekel mások véleménye)

2014. jan. 14. 01:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A 14 éves gyerekeknek azért szoktuk írni (vagyis én), hogy várjon, mert többnyire a valóság az, hogy nem AKARNAK ők dugni, csak szimplán elvárásnak tekintik, aminek meg kell felelni előbb vagy utóbb. Éppen ezért is teszik itt fel a kérdést.
2014. jan. 14. 01:06
 17/25 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátás, erre még nem is gondoltam! Tényleg van benne igazság!
2014. jan. 14. 01:11
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki szeretkezni akar, akkor szeretkezzen. 12-99 éves korig szerintem rendben van ez a megoldás.

A baj azzal van, amikor valakinek a gyakorin kell kérdezgetni, hogy mit tegyen mert nem gondolt a fogamzásgátlásra, vagy véletlenül seggből punciba csinálta, és egyéb. Nos aki arra nem képes hogy ezeknek normálisan utána nézzen, illetve elolvasson egy könyvet arról, hogy hogyan kell jól szexelni és a párjával bánni, az ne szexeljen, akárhány éves is.

2014. jan. 14. 01:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Nemár hogy huszonévesen hónapokat kelljen várni a szexre. Nem élünk a középkorban-.-
2014. jan. 14. 01:25
 20/25 PearlDiver ***** válasza:

Ez az elv, meg a többi hasonló, szerintem is éktelen nagy baromság, inkább igazi elveik lennének a fiataloknak, pl. hogy érzelmek, kölcsönös bizalom és egy ideje tartó párkapcsolat nélkül nincs szex.

De a módosított kérdésre a válaszom: amikor a fiatalok a saját lábukra állnak, talán már készek rá. Szóval ne anyutól kelljen kölcsönkérni tamponra, amit kotonra költesz el.

2014. jan. 14. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!