Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek diszkóban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek diszkóban?

Figyelt kérdés
A kérdés egyszerű és talán a válasz is,mivel tök ismeretlenül megy ez az egész így nyugodtan leírhatom mekkora nyomorék vagyok,20 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm soha,az elmúlt 6 évben konkrétan 2 próbálkozásom volt 2 lánynál,eléggé el tudja venni a kedvem ha látom h senkinek se kellek,ilyet nem kéne mondanom mivel 2 csaj még nem a világ,tudom tudom.A lényeg: gyáva alak vagyok,de már elegem van belőle,h ilyen vagyok,szombaton életemben másodszor megyek diszkóba,és nem is feltétlenül azzal a céllal h csajozzak,csak jólérezni magam,kicsit talán táncolni is,de miről lehet egy ismeretlen lánnyal beszélgetni,ha tökre nincs közös témánk?,mert csak a testiség,tetszik-tetszik dolog,nem ez érdekel,jólenne egy rendes barátnő.Szóval h álljak a szombat estémhez? :) szmájli
2009. dec. 1. 14:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm,h ilyen sokan írtatok és elég bőven:)

falusi vagyok,de kocsival megyek majd szombaton a városba. Asszem igazatok van,h ne a csajozás legyen a fő cél szombaton hanem a bulizás. Valaki írta a netes társkeresőt,háromszor próbáltam,igaz szinte mindhárom alkalom 2 hétig tartott,de a tanulság az volt h szarnak a fejemre a gyengébb nem tagjai :( ,átlagos külsővel rendelkezem ezt még hozzá kell tegyem.Tudom ez a 2 hét nem sok,de annyira elment a kedvem mindháromszor,h fogtam és töröltem magam.Ha diszkóban nem,neten sem akkor öööö könyvtár,utca,szupermarket?vagy csak higgyek abban h ha megvan írva a csillagokban akkor úgyis találok valakit aki épp engem keres?jó ez kissé költői kérdés volt :),szombaton majd lötyögök egyet :)

2009. dec. 1. 19:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Írjatok még lécci, ez engem is érdekelne!
2009. dec. 1. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!