Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóban h ismerkedjek?
Menj oda minden lányhoz,és kérdezd meg tőlük,hogy szeretik-e a vad szex-et!
Elsőre viccesen hangzik,de 20 lányból 1 szereti!
Én a szigeten próbáltam ki tavaly. Működött!:)
Hát igenis a külső számít.Nem kell egy k.rva szót sem szólni,nem kell semmit csinálni,csak jól kell kinézni.Meg kell állni,így,ballra kell nézni,jobbra kell nézni,esetleg visszatekinteni és mire ezt megcsinálod akkor már itt lesz egy szöszi,ott egy barna,ott egy vörös.Ha beszélsz,ha udvarolsz,ha jópofizol,ha bókolsz akkor már elmehetsz a büdös pic.ába.
Üdv,egy görög jóbarát:)
Annyit elárulhatok, akkor csinálod jól, ha sokszor ugyanabba a téged üveges szemmel bámuló lányba botlasz "véletlenül" (persze több ilyen van), folyamatosan bámul több csoport is ha táncolsz, az emberek köréd rendeződnek, idegen srácok jönnek oda spanolni, megkínálni cigivel+sörrel! Egy szóval a parti középpontja leszel, mindenki a közeledben akar majd lenni, és felnéznek rád ismeretlenül. Ez már egy relatíve magas fokozat, jó hangulat, igényes öltözet és celeb testbeszéd szükséges hozzá. (az utóbbira mindenki képes, ha elhiszi magáról, hogy sztár!!!) Ez kettő és félmilliószor hatékonyabb, mint lányokat ordító zenében leszólítani. Bármelyik lányhoz odamehetsz egy óra után, már látta, hogy te vagy a legmenőbb srác, akire még 5-6 másik csajt látott vadászni. Sokszor ha így megyek oda egy lányhoz, úgy viselkedik mint kb én, ha Hargitai Bea próbálna felszedni :)
Szerintem így van értelme diszkóban ismerkedni!
Nagyon is számít! Le lehet pontozni de én olyan sráccal diszkóban szóba se állok aki nem tetszik. Szal ha nem nézel ki jól akk ezt bebuktad. :P De h hasznosat is írjak:ha jól táncolsz,jó a dumád,jó a humorod akk lehet esélyed még akk is ha nem vagy görög isten. :)
L/14
Kedves utolsó lány! (illetve MINDENKI AKI EZT AZ OLDALT LÁTOGATJA!!)
Ezzel a hozzáállással olyan pofonokat kapsz majd az élettől, hogy magadat pontozod le az önbecsülési skálán. Sajnos aki hülye, elhitte amit írtál, de rád ez ugyanolyan káros, mint azokra a srácokra/lányokra, akik azt mondták a kommented olvasása után, hogy ez így van.
Arról tettél tanúbizonyságot, hogy az értékesebb helyett a csillogóbb kell. Ez = felszínes vagy = csak brad pitt arcú pasikkal ismerkedsz, akikkel felvághatsz a barátnőid előtt = az értékekkel rendelkező pasit elzavarod = "miért hülye az összes pasi" = nem találod az igazit = mégtöbb sminket raksz fel, mégjobban kidobod a cicit = coronitába jársz 17 évesen vonaglani, hogy valaki az álló fasza miatt odamenjen = "az összes pasi csak dugni akar" = kihasználnak = olcsónak érzed magad = az értékes embereket leoltod, megszégyeníted miközben boldognak tetteted, és felsőbbrendűnek érzed magad, hogy bosszút állj a veled történtekért = még rosszabbul érzed magad = 20 éves korodra depressziós leszel, és egyre gyakrabban sírsz, hogy elbasztad az életed = gyógyszert íratsz a pszichiáternél, mert sajnos beteg lettél amit meg kell gyógyítani...
A sor végtelen. Ne válaszolj, mert nem érdekel. Ha annyira tudod, hogy mekkora király vagy, hát legyen. A te életed. Aki nem ébred öntudatra, és nem tanulja meg, hogy milyen árat fizet azért hogy elfogadtassa magát, és tartozzon valahova, az egész életében másokat fog utánozni, és nem tudja, hol baszta el.
Igazából nyugodt lehetsz, engem a jelenlegi értékrendeddel és gondolkodásmódoddal egész biztos nem fogsz megismerni. Lehet, hogy én vagyok az álompasid, akire vágy, csak nem úgy nézek ki!
De megosztok veled valamit: bármilyen szép vagy, és bárhányan mondták ezt neked, és bármilyen aranyos a mosolyod, valószínűleg max 3 mondatot beszélnék veled, és kimenteném magam, akár úgy hogy te pattintasz, és győztes lennél, és mondogathatnád a barátnőidnek "hihi, mit képzelt ez a nyomorék".
Ha én tettem volna fel a kérdést, azt gondolnám magamban: "Ez a lány fikázza azokat, akiknek nem tetszik az arcberendezése, a testalkata vagy a ruhája, és úgy gondolja, ezzel értéket tudhat a magáénak, amivel különb lesz a többi embertől (azt nem képzelte még el, hogy mondjuk ráfröccsen a forró olaj az arcára mert a tűzhely közelében játszik gyerekkorában, amitől rondább lenne, mint akiket fikáz - ha megtörténne, mert bármi lehet, ezzel a gondolkodással is magából indulna ki mint bárki egy ilyen esetben, és kísértené hogy lenézik, kigúnyolja a többi ember, mert azt hinné úgy gondolkodnak, mint ő, majd őrületbe kergetné magát és öngyilkos lenne), majd ezt érzékelteti, hogy mivel ilyen kérdést tettem fel(ugye most a kérdező gondolatairól van szó), valószínűleg nem rendelkezem azzal a csodás, értékes tulajdonsággal amiért neki "nagyon sokat kellett tenni", ezért lealacsonyít, és érzékelteti velem, hogy ő több, értékesebb nálam.
Ha egy ember megért ebből valamit, értelme volt leírnom.
Mielőtt vád érne, most a "disznók elé gyöngyöt szórni" esete állt fenn. Tehát emberszámba vettem ezt a 14 éves lányt, aki azt hitte hogy.. Nem sokan teszik meg, valószínűleg azért, mert azt gondolják, nem érteni.
Akkor megkérdezlek 20:14-es válaszoló, értetted amit írtam?
Ha játszani akarsz (azt gondolod, hogy azzal amit leírtam feléd akarok kerekedni, és te most vissza akarsz oltani) itt egy vers.
Justin Grey teste nyugszik itt,
kit igaza védelme sírba vitt.
Igaza van, ez nem vitás,
de ugyanoly halott, mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!