Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek diszkóban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek diszkóban?

Figyelt kérdés
A kérdés egyszerű és talán a válasz is,mivel tök ismeretlenül megy ez az egész így nyugodtan leírhatom mekkora nyomorék vagyok,20 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm soha,az elmúlt 6 évben konkrétan 2 próbálkozásom volt 2 lánynál,eléggé el tudja venni a kedvem ha látom h senkinek se kellek,ilyet nem kéne mondanom mivel 2 csaj még nem a világ,tudom tudom.A lényeg: gyáva alak vagyok,de már elegem van belőle,h ilyen vagyok,szombaton életemben másodszor megyek diszkóba,és nem is feltétlenül azzal a céllal h csajozzak,csak jólérezni magam,kicsit talán táncolni is,de miről lehet egy ismeretlen lánnyal beszélgetni,ha tökre nincs közös témánk?,mert csak a testiség,tetszik-tetszik dolog,nem ez érdekel,jólenne egy rendes barátnő.Szóval h álljak a szombat estémhez? :) szmájli
2009. dec. 1. 14:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%
Úgy, hogy bulizol egy jót... Akkor nem érhet "csalódás"! :) Meg diszkóban ismerkedni nem a legjobb ötlet, ott általában csak egy éjszakára megy mindenki. :S
2009. dec. 1. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
PFFFFFF Diskóban.....S E H O G Y!!!!!!!!!!!
2009. dec. 1. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Hello.Én nálad 3 évvel vagyok fiatal és én is szombaton megyek discoba.Hát...mit is mondhatnék ?Én se vagyok nagy bulihuligán nem nagyon járok discoba,de egyet tudok:discoba rendes lányt a 100%-bol nehezen találsz.Ha találsz is,akkor az a 100%-bol a 5%-a.Nehéz.Szerintem is bulizzál egy jot.Bár kitudja.A discokban szoktak inni mint az állat sztem ugyhogy lehet,hogy másnap egy bombázo ágyában ébredsz.Nem lehet tudni.Sok sikert a partyhoz.
2009. dec. 1. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Talán úgy: Jó a segged, kő kóla?

egyébként meg nem éri meg ott ismerkedni, mert 1 lány se úgy megy oda, hogy talán összeszed egy kapcsolatot, bulizni akarnak meg tán dugni és ennyi :S nemszmájli

2009. dec. 1. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem se a diszkóban akarj barátnőt találni magadnak :D Beszélgetni sem tudtok, abból meg hogy hogyan táncol nem jössz rá, hogy milyen csaj is valójában.
2009. dec. 1. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
A diszkóban nem csak idióta kis pi...ák,meg gyökér pasik vannak,hanem vannak ott rendes csajok is!Abban viszont egyet értek,hogy NE csajozni menj oda,hanem bulizni,és érezd jól magad!Aztán a többi majd kialakul.Ha esetleg megtetszik egy csaj,bátran hívd meg egy italra,kérdezz róla sokat,hogy lássa,Téged tényleg érdekel,és nem csak megfektetni akarod.Sok szerencsét!
2009. dec. 1. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Engem rendes lánynak tartanak... nem járok disco-ba, de senkim nincs, már jó ideje, és igazából nem járok sehová... a barátnőimmel gondoltunk rá, hogy el kellene menni bulizni, csak, hogy kicsit kimozduljak én is. Szóval biztos más rendes lányok is gondolnak hasonlóra, és nemcsak a "rossz lányok" mennek disco-ba, hanem azok is, akik szeretnék csak úgy símán jól érezni kicsit magukat.... Nem is tudom, hogyan ismerkedhetnél meg egy lánnyal? Azt hiszem az jó lehet, ha mondjuk szemeztek egy ideig, aztán odamész felkéred táncolni, vagy figyeled mikor megy ki levegőzni, és utánnamész, megszólítod, hogy deszép este van, gyakran jár-e ide? stb stb... De ez még velem nem történt meg, csak úgy elképzeltem, hogy kb. így ez discos ismerkedés esetén működhet.
2009. dec. 1. 15:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Te egy jófej, normális fazon vagy, aki önértékelési problémákkal küzd. Mégha netán esetleg nem is vagy egy adonisz, nagyon-nagyon sok nő van, aki egyáltalán nem ezt tartja fontosnak. viszont ezek a nők tapasztalataim szerint pont nem a diszkóban vannak, és nemcsak ebből a szempontból alkalmatlanok.

Bulizz sokat, érezd jól magad...táncolj vagy bármi, erre jó a diszkó. Ha komoly nőt keresel, aki lelkitársad is lehet, mindenképpen máshol próbálkozz. Erre igen nagy eséllyel alkalmatlan egy diszkómanci. Ha végképp nem tudsz ismerkedni lányokkal, akkor válassz netes társkereső megoldást.

A legfontosabb: ne két nap meg két hét alatt remélj megoldást, és amúgy egyáltalán nem baj ha ilyen vagy.

2009. dec. 1. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
neharagudj csak kérdezem hogy ugye falusi vagy vagy kis városi??:) csak mert nagyobb városokba nincs diszkó, csak szórakozóhelyek! :)
2009. dec. 1. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz, hogy nem sok komoly kapcsolatot kereső ember van a discoban, de nem tudom... Én ott ismerkedtem meg a Kedvesemmel...

Ne legyél félénk, menj oda ahhoz aki tetszik, kérdezd meg akar e táncolni, vagy iszik-e valamit(Ez legyen az utolsó amit megkérdezel, mert akkor is inni fog kérni ha nem tetszel neki, csak ingyen ihasson), ha azt mondja nem, akkor is megkímélted magad egy csalódástól, és mehetsz is tovább..

Szerintem ismerkedni bárhol lehet, és a disco sem kivétel :)

2009. dec. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!