Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok túlzottan beszédes, ezen hogyan javítsak?
A helyzet az, hogy 17/F vagyok és még sosem volt barátnőm VAGY tetszettem egy lánynak, de ez lényegtelen és mellékesen nem is érdekel. Olvastam sok mindent arról, hogy hogyan kezdjünk el ismerkedni egy lánnyal hogy Önbizalom, meg merj odamenni, add önmagad, gyúrd ki magad stb.
Ez eddig oké és tegyük fel odamegyek, mert összeszedem az erőt hozzá, megszólítom, hogy hello XY vagyok vagy megkérdezek egy éppen odaillő szöveget és utána? Jön a kínos csönd és ennyi volt. Persze tudom velem van a baj de mégis milyen érdeklődési körökben nézzek szét hogy "művelődjek" hozzá tudjak szólni?
Nem mindíg dumálni kell..
Valamikor hallgatni jobb..
Aztán olyan is van amikor cselekedni kell..
Amúgy sem minden lánynak tetszika "kigyúrtság"
A legtöbbnek a férfias szép arc tetszik, a jóképűség,
azon meg nehéz változtatni.
Igen biza az olvasás az nagyon ellenséges dolog, minek azt... megfertőz és nagymenő társaságba az ember szerencsétlen ha könyvet mer olvasni.
Csak azért mondom mert ezt tapasztalom. Olvass, müveld magad, járj el néha szinházba ilyesmi. Szókincs ilyesmivel fejlődik.
"Amúgy sem minden lánynak tetszika "kigyúrtság""
Fölösleges a valóságnak ellent mondanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!