Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok túlzottan beszédes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túlzottan beszédes, ezen hogyan javítsak?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 17/F vagyok és még sosem volt barátnőm VAGY tetszettem egy lánynak, de ez lényegtelen és mellékesen nem is érdekel. Olvastam sok mindent arról, hogy hogyan kezdjünk el ismerkedni egy lánnyal hogy Önbizalom, meg merj odamenni, add önmagad, gyúrd ki magad stb.

Ez eddig oké és tegyük fel odamegyek, mert összeszedem az erőt hozzá, megszólítom, hogy hello XY vagyok vagy megkérdezek egy éppen odaillő szöveget és utána? Jön a kínos csönd és ennyi volt. Persze tudom velem van a baj de mégis milyen érdeklődési körökben nézzek szét hogy "művelődjek" hozzá tudjak szólni?

2009. nov. 30. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj a dolgairól kérdezgetni, aktuális dolgokról, ami ott, abban a helyzetben történik... Csak dumálj, úgy, hogy érezze, érdekel Téged, mit gondol a helyzetről.
2009. nov. 30. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Olvasnod kéne. Könyveket. Akkor talán több mindenhez hozzá tudnál szólni, értelmesen, okosan, és ezáltal kisebb lenne az esély a kínos csend kialakulására.
2009. nov. 30. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem mindíg dumálni kell..

Valamikor hallgatni jobb..

Aztán olyan is van amikor cselekedni kell..

2009. dec. 1. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy sem minden lánynak tetszika "kigyúrtság"

A legtöbbnek a férfias szép arc tetszik, a jóképűség,

azon meg nehéz változtatni.

2009. dec. 1. 00:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van zsánere..
2009. dec. 1. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen biza az olvasás az nagyon ellenséges dolog, minek azt... megfertőz és nagymenő társaságba az ember szerencsétlen ha könyvet mer olvasni.

Csak azért mondom mert ezt tapasztalom. Olvass, müveld magad, járj el néha szinházba ilyesmi. Szókincs ilyesmivel fejlődik.

2009. dec. 1. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Tartsatok primitívnek,de nem értem, hogy azért mert elolvasok egy könyvet vagy többet esetleg megnézek 20 színműdarabot miért leszek több témáról is alkalmas beszélni? Persze a szókincset fejleszti abban maximálisan egyetértek, de így nem fogok valakihez odaállítani, hogy "Hello, Shakespeart bírod?"
2009. dec. 1. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

"Amúgy sem minden lánynak tetszika "kigyúrtság""

Fölösleges a valóságnak ellent mondanod.

2009. dec. 1. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!