Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hete járok a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baltakusz kérdése:

Egy hete járok a barátnőmmel mikor csókoljam meg? 14/F (Ő is akarja csak de ő még nem csókolózott ( trollok kíméljenek)

Figyelt kérdés

2014. jan. 10. 19:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ez jó kérdés, hogy mikor kell a fiúnak megcsokoknia a lányt, de énszerintem a legtutibb az ha addig vársz vele amíg ő nem csinálja vagy puszit adsz neki és abból hamar kinoheti magát. Meg még van egy két egyszerű trükk rá, hogy szembe állsz vele és valami tök vak témáról beszéltek, de te a csaj száját nézed nem a szemét :) ilyenkor tudat alatt nyitottabbak leszek,de ha rá is kerdez hogy "miért nézed annyira a számat?" mond azt neki hogy mert meg akarlak csokolni. És bumm. De ez egy olyan helyen legyen- ez kulcsfontosságú, ahol kenyelembe, biztonságba érzi magát. Lehetőleg 4 szemközt legyetek. Tehát hazakisered és este az ajtajuknal. Vagy a fulenel kezd el puszilgatni és és a szajaig puszilgasd és csoknal jukatsz ki. Kb ennyi:) remélem segítettem.
2014. jan. 15. 06:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanigy voltam az enyémmel csak idősebbek voltunk 3 évvel. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, aztán megcsókoltam a szemét, majd adtam egy olyan hosszabb szájrapuszit. Mivel nem reagált negativan, megcsókoltam, de csaj ajakkal, nyelv nélkül. És ekkor ő visszacsókolt. Meg volt illetődve, de látszott rajta hogy tetszik neki a dolog. Semmiképp se legyél erőszakos. Az első csókot, amikor kaptam, a csaj minden előzmény nélkül bedugta a nyelvét a a számba. Én úgy meglepődtem, hogy majdnem leharaptam neki. Nem volt cuki.
2014. jan. 15. 17:26
 13/13 GabiDunai válasza:
legközelebb állj elé, szemtől szembe, nézz mélyen a szemébe, ne mondj semmit, fogd meg erősen a pulcsiját, a kabátját vagy ami rajta lesz, a szegycsontjánál egy kézzel, erősen de érzéssel, húzd magadhoz lassan és csókold meg bátran. nem fog fájni. utána meg a többi jön magától. ja és gumit mindig használjatok ;)
2014. jan. 16. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!