Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete járok a barátnőmmel mikor csókoljam meg? 14/F (Ő is akarja csak de ő még nem csókolózott ( trollok kíméljenek)
Amikor csak akarod. Csak ne akard össze-vissza nyálazni, hanem először adj a szájára egy puszit, aztán haladj lassan előre. Elég kiábrándító tud lenni, ha valaki rögtön átdugja a nyelvét a tarkódon...
Ja és szerintem kísérd haza és egy sarokkal a lakásuk előtt, vagy menjetek el valami nyugis-fás randihelyre és ott... de ne nyilvános helyen, mert attól akkor is zavarban lesztek, ha amúgy nem vagytok prűdek.
Ez nem olyan mint a záróvizsga, hogy meg kell tenni, vagy túl kell esni rajta, mert ha nem akkor....
AZ a legrosszabb, hogy várunk a buszra, na akkor essünk túl az első csókon.
Ha tényleg oda vagytok egymásért (14 évesen én még a női bringára is rámozdultam, szóval ezzel nem hiszem hogy gondod lesz) akkor simán ösztönösen fog működni, nem kell gondolkodni rajta, vagy elhatározni, csak megtörténik. Azt érzed hogy a közelében akarsz lenni, érezni akarod az illatát, fogni akarod a kezét, a testének melegét, közelségét, megbódulsz attól a levegőtől amit kilélegez, egyre többet és többet akarsz belőle, észre sem veszed és össze ér az orrotok, elmerültök egymás szemének mélységében, összeér az ajkatok, ekkor adsz egy lágy puszit, meg még egyet, megkóstolod az édes ajkát, aztán azon kapod magad, hogy a szádba került a rágója :))))
Szóval ne görcsölj, a hormonok tudják mi a teendő, ha agyalsz rajta akkor nem fog menni. Csak arra vigyázz, hogy lendületből ne csináld fel, vagy ha már muszály akkor védekezzetek, mert nem túl vidám dolog 15évesen egy csecsemőt nevelni, vagy abortuszra menni.
Nemhinném hogy fontos lenne, de szerintem ez az ami megpecsétel egy kapcsolatot és egy jódarabig emlékezni is fogtok rá.
Tanácsom hogy közeledj félreérthetetlen mozdulattal a szája felé és az utolsó pár centinél állj meg, hadd legyen ő aki megcsókol.... te csak kezdeményeztél ezzel is jelezve hogy nem reőlteted rá csupán megadod neki az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!