Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel leszünk holnap 3 hónaposak, mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
14:45-re megyek a sulija elé én 14:00-kor végzek... Kb 15:00-ra érünk hozzánk és van picivel több mint 1 óránk van együtt. A 3 hónap alkalmával szeretném meglepni valamivel, de nem nagy dologgal, csakhogy mégis legyen valami.. Ötletek?2014. jan. 6. 22:26
2/8 anonim válasza:
A farkaddal.
Úgyis nem nagy dolgot akarsz, hát ez a tökéletes megoldás.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2#, nem véletlenül írtam a "szerelem, randizás"-hoz... Szerintem ez egyértelmű, hogy nem ilyenre gondoltam... -.-Perverz állat..
2014. jan. 6. 22:35
4/8 anonim válasza:
de miért kellett leírni ezt az időbeosztást? 3 hónap... picit már ismered. a csoki jó ötlet, de keress valami különlegeset, amit nem biztos, hogy ismer (ha van rá lehetőség a városodban)... az nem túl személyes, az még talán korai lenne, de viszont nem is teljesen sablonos, mint 1 tábla m**ka csoki...
5/8 A kérdező kommentje:
Mert gondoltam én olyanra is, hogy egy kád forró habos, gyertyás fürdés csak az nem fér bele, mostmár érted?
2014. jan. 6. 22:39
6/8 anonim válasza:
akkor miért perverz állat a 2., hogy a farkadat mondta? :D amikor az eredeti tervedben neked is benne van
7/8 Kittycica94 válasza:
csinálj neki valami finom hamit
8/8 Akhenasten válasza:
Semmit! 3 hónapos ajándék olyan mintha a disney csatornán néznél valami nyálas romantikus gyerekfilmet. Várj még 3 hónapot, és egy féléves ajándék már belefér. 3 hónapra még nem szokás adni semmit, vagy ha nagyon akarod akkor csokit vagy max egy bonbont! És mellé mondd el neki, hogy mennyire sokat jelent neked, hogy már 3 hónapja együtt vagytok. Több szerintem nem kell, én elég nevetségesnek tartanám, ha 3 hónap után kapnék valamit, mert akkor nekem is illene adni, dehát ezt nem szokás...zavarban lennék és kellemetlen lenne. Biztos nagyon szerelmes vagy, és minden alkalmat meg akarsz ragadni, hogy elkápráztasd :) ezzel nincs semmi gond, csak nem kell túlzásba esni. De ez csak az én véleményem, biztosan vannak akik számon tartják az ilyesmit. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!