Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik még soha nem randiztak! Mit szóltok egy ilyen ajánlathoz?
Figyelt kérdés
Ma Teréz-anyus hangulatban vagyok. :) Annyi srác van, aki itt panaszkodik, hogy fogalma sincs, hogy beszéljen egy lánnyal, mit kell csinálni egy randin. Mit szólnátok, ha lenne egy átlagosan csinos, viszonylag értelmes lány, akivel gyakorolhatnátok, milyen randizni. (Csókolózás, szex nincs benne! :) Lenne, akit érdekel?2014. jan. 10. 18:11
12/24 anonim válasza:
Franc, miért nincsenek ilyen lányok az én városomban? :(
13/24 Galaxis. válasza:
ha velem egyszer első randiznál, még abban a hétben lenne szex! :D
14/24 anonim válasza:
Galaxis.
Igen de nem veled. Szeged messze van bocs és te vagy trollkodsz vagy csak imádod amikor meghívnak valamire.
15/24 anonim válasza:
Én már randiztam, csak szar vagyok benne.
Viszont Szeged elég messze van.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Komolyan. Csak érdekel a pszichológia. Nem az a célom, hogy pasizzak, sőt fizikai kontaktus kizárva, és arra sem vágyom, hogy bárki meghívjon akárcsak egy pohár vízre is. De ez egyfajta kihívás lenne számomra.
2014. jan. 10. 18:30
17/24 anonim válasza:
Singularity nem feltétlen!
Ez az ötlet már nekem is eszembe jutott! Egyszer egy barátommal kiviteleztük is.
Lehet a kérdezőt is jó szándék vezérli!
18/24 anonim válasza:
a végén te magad fogsz valamelyikbe beleszeretni :)
19/24 anonim válasza:
Én szegedi vagyok 24 éves srác és rengeteget randiztam, a szex így már benne van a dologban? ^^ XD
20/24 anonim válasza:
ez kedves tőled! Szegedi srácok használjátok ki a lehetőséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!